|
|
#1 | |||
![]() |
Ha bugün ayar olucak ha yarın çıkıcaz ha drag lar araya girdi ha haftaya kaldı ayarımız ha bugün ha yarın yürütücez derken gecen akşam başıma cok üzücü bir olay geldi...
Kendi başıma çıktım 3-4-5 0.8 barda denerken tam anlamı ile anlayamadığım bir sebepten dolayı 3 cü silindirin piston kolu kırıldı... Eve girdiğimde allaha binlerce kez gene şükür ettim... ![]() herkezin başına gelebilecek bir olay yasadım. Bu ikinci kez yaşadığım üzüntümü paylaşmak istedim... şimdi servisten yarım blok siparişi vermek üzereyim; amerikadan ise dolu blok fiyatı ve maliyetini araştırıyorum. Yarın kesin sonuç gelicek. Yurt dışından muhtemelen astarı yüzünü gececği için faturalı garantili blok siparişi vereceğim... Allah nasip eder isede aynı anda motor içine de daha iyi bir setup la girmeyi düşünüyorum... Yarına neler yaşarız ne kararlar değiştiririz bilinmez ama şimdiki düşüncelerim bunlar... Allah herkeze kazasız belasız cezasız keyifli sürüşler nasip etsin... Araba hakkında benim hakkımda konuşulan 2 ileri 4 geri yapılan ve yapılacak olan bütün muhabbetler içinde herkezin canı sağolsun ![]() ![]() yapcak bişi yok
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın..
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Geçmiş olsun, ALLAH beterinden korusun
__________________________________ Bye Bye Gti This is Vti |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
geçmiş olsun.. allah beterınden saklasın ..
__________________________________ BG GARAGE |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
çok geçmiş olsun kardeşim. bu tür araçlarda bu tip şeyler olur çok normal. ama nedense bizim ülkemizde anormal karşılanıyor. bizim camia bozuk
yardım edebileceğimiz birşey olursa seve seve. üzme canını. para kazanılır mal alınır yeter ki sağlık sıhhat yerinde olsun. __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: K-B-F series Honda motor co.
|
çok çok geçmiş olsun...
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Büyük geçmiş olsun cana geliceğine mala gelsin
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
allah razı olsun aynen öyle. 2-3 gündür morelim allak bullak dı fakat sonuçta teneke parcası bugün olmaz yarın daha iyisi OLR
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: x sechs
|
nazar mı değdi ne oldu yaw
![]() ![]() geçmiş olsun kanka
__________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
Ben kol çıkarttıgımda gülüyodum
![]() he 3 gündemi topladım motoru yoo bend 9 ayda ancak toparladım yavaş yavaş yaparsın sende Allahın izni ile dahada hızlı olur ama servisten yarım blok uygunsa al derim stock motora 1.3 bar + methanol ile kırmadan sıkıntısız binersin hemde hemen toplarsın arabanı __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 6K2 Ibiza AKL
|
geçmiş olsun ... canınız sağlığınız yerinde allaha çok şükür... inşallah dilediğiniz gibi bir süreç yaşarsınız , setup - mod gibi ... hayırlısı olsun ..
__________________________________ I Love Trance ![]() TECHNICAL RESEARCH in ACOUSTIC NEURAL CONSCIOUSNESS ENHANCEMENT |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: sti & auris
|
Yasin üzüldüm valla gecmis olsun daha iyisini yaparsın inşallah
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Pug 205 1.9 Gti New Jetta TSİ
|
Çok Geçmiş Olsun Acele Etmeyin Sakin Düşlünerek Kararlar Verin Daha Sağlıklı Olsun Makina.
__________________________________ Bye Bye VTI , This İs GTI
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: M.B
|
geçmiş olsun üzücü bir olay ama allah beterinden korusun ....
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
|
|
|
|