Çok geçmiş olsun..:( Nazar nazar nazar.:icon13:
Printable View
Çok geçmiş olsun..:( Nazar nazar nazar.:icon13:
geçmiş olsun yasin. olacağın önüne geçilmez kader kısmet meselesi. bu tip arabalarda olabilecek şeyler. çok daha iyisi olur inşallah.
Yasinim Allah beterinden sakınsın, güç kuvvet versin daha iyilerini yaparsın inşallah.
Üzülme Hilmininde dediği gibi bizim işlerde bu olaylar normal karşılanmalı arabaların DNA'sı ile oynuyoruz zira :)
Geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin diye boşuna dememişler.İnşallah daha iyisini daha güçlüsünü yaparsınız.
göz vardı ddemek arabanda :):) gecmıs olsun allah beterınden saklasın kazasız belasız surusler
geçmiş olsun
yasin cok üzüldüm son bir senede başına gelen aksiliklerin hesabı yok gibi sırf bizim bildiklerimiz için diyorm... gelen mala gelsn bi türlü toplanır. yeni hali inş eski halinden dahada iyi olur
bu arada arkadan konsmak kadar ayp bişey varmıdır bilmiyorm.
cok gecmıs olsun okurken bende senın kadar uzuldum ınan bana saglık olsun cana gelecegıne mala gelsın ...
geçmiş olsun ,,,bu setuplara sahip araçlarda her an olabilcek şeyler gerçektende,,,yine yapılır yine binilir daha güzeli olur ;) .....
aynen öyle serkancım. vtc den sonra birde bu ya arkadaş bu typer arabası mı bize yaramıyo anlamıyoroum. hayatımızda birtek sevdiğimiz hobby miz tutkunluğumuz arabdır oda burnumuzdan geliyo. 3 neşeleniyrouz 3 ağlıyoruz:) hayat işte başa gelen çekiliyo... canıımız sağ çalışır kazanır yaparız genç adamız:)
Cana gelmesin sen daha iyisini yaparsın :) Akşama caddeme gel abi iftardan sonra
geçmiş olsun, YGZ'yi daha iyi bir setupla bekliyoruz :)