|
|
#1 | ||||
![]()
Otomobil: Vw 9n
|
Akbankta yönetici adaylığı adı altında kredi satış pazarlama bölümü için mülakat görüşmelere katıldım cuma günü son bir görüşme daha olucak büyük ihtimal şartlarını sunucaklar diye düşünüyorum.
Akbank hakkında firma olarak değil fakat çalışanlarına verdiği hizmet ve davranış olarak pek olumlu şeyler duymadım açıkçası.Maaş azlığı yada çalışanlarına karşı tutumlarının çok iyi olmadığı yönünde söylemler duydum. Birinci ağızdan çalışan veya yakın arkadaşı çalışan varsa bilgi verirse çok sevinirim.Şu anda hali hazırda başka bir teklif almış bulunuyorum benim için önemli bir karar yardımlarınızı bekliyorum
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: --
|
Diger teklif aldıgın firma kurumsal bi şirket mi yoksa orta ölçekli bi yer mi ?
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
|
Orasıda kurumsal büyük bir yer.Fakat oranın çalışma şartları daha ağır haftada bir gün hafta içi izin vardiya sistemi tarzında.Makrocenter'da müdür yardımcılığı.
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Ae86 Levin 4a - Ae86 Levin Sedan 4age
|
Ailemde 9 akbank emeklisi 1 çalışan var kimse memnun değil.Emekli olanlarda tam zamanında bıraktıklarını şimdi olsa çalışmanın çok zor olacağını dile getiriyorlar.Maaş az, pazarlama satış baskısı çok fazla vs.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
2008de arkadşımla beraber girmiştik sınava ve görüşmelere.Hala akbank'ta çalışıyor o.
Direk şubede başlatıyorlar , arkadaşımın girdiği dönemde yemek parası yoktu.Bdüzünden hergün gayrettepe şubeye gidiyordu.Şubeninde çalışma saatlerini biliyorsundur 6da çıkmayı unut ![]() Maaş olarak diğer bankalara göre daha az verdiği ama senede 3ikramiye alıyorlar,özel sigortan falan o yönden iyi. Sonuç olarak , arkadaşım memnun mu? Hayır değil ![]() Şubeden binbir zorlukla genel merkez'e geçti biraz daha rahat etti __________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: x sechs
|
+1 komşumuzun kızıda akbankda çalışmakta sadece şikayet bugüne kadar güzel birşey demedi.
__________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
3-4 ayda bir çift maaş olayını bende duymuştum ama bireysel emeklilik sistemi zayıfmış sanırım.Yol parası vermiyolarmış sanırım yemek parasını bilmiyorum.
Makrocenterde yol+yemek var ayırıca her ay prim de var ama haftasonu yok ![]() Eskiden iş olasada girsek derdim şimdi 2 ateş arasında kaldım
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: --
|
Kulaktan dolma bilgilerle bahsediyorum;
3 yakın arkadaşım farklı zamanlarda farklı bankaların kredi verme kısmında müşteriyle yüzyüze çalıştı. Nefret ediyorlardı işlerinden.Daha da önemlisi önlerini göremediklerinden yakınıyorlardı.. Henüz çok gençsin.Yanlış anımsamıyorsam bayadır da iş arıyordun. Benim kişisel tavsiyem, rahat etmen için henüz çok erken. Önünü görebileceğin yere gir. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 1.2 SloWMotion TDI, x16xel
|
kolay iş istiyorsan kpss gir memur ol dostum. satış baskısı yoğun. kart satışından gişeye yada operasyona geçmek çok zor. bir nevi kart satışından kullanıp atıyorlar başarısızsan...
__________________________________ 205 gti, 207 RC 1.2 SloWMotion TDI eski kullanıcı adım : 207rc emrah |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
akbank 2008 yılında sanırım personel çıkarmada en üst sıralarda idi yanlış hatırlamıyorsam.krizi fırsat bilip çok kişinin ekmeğinden etmişliğide var
![]() macrocenterde 3,4 yıl geçirip daha iyi firmalara tecrübe sayesinde rahat bir geçiş yapmakda olabilir. zor karar
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
Hatırladım şimdi , evet yol parasıda yoktu.Aldığı maaşın büyük bir kısmı yol ve yemeğe gidiyordu zaten.
Özel sektörde çoğu yerde ctesi de çalışılıyor zaten. Hiçi hergün en iyi ihtimalle 7.30 gibi işten çıkmaktansa hiçi 6da çıkıp 1gün ctesi çalışmayı tercih ederim ![]() Bu arada çok iyi anlıyorum seni , iş aradığım dönemlerde hep aynı anda üst üste gelirdi 2-3 seçenek arasında kalırdım
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
10 sene vardiya ile çalışan h.sonu bayram yılbaşı vs hiçbirinde tatil olmayan ama kamyonla para veren kurumsal bir firmada çalıştım. Şimdi 08:30 - 17:00 çalışan c.tesi pazar kapalı olan bir yerde daha az paraya çalışıyorum ama geçen o 10 senede gerekli şeyleri yaptığım için şuanda gelen para yeterli durumda Allaha şükürler olsun. __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Ae86 Levin 4a - Ae86 Levin Sedan 4age
|
Yol yemek yok düzeltiyorum çalışan 2 kişi var kuzeni unuttum.Müdürün kaprisli biriyse yandın zaten bu kadar yoğunluğun üzerine birde müdür kaprisleri ile burnundan fitil fitil geliyor.Müdürün iyiyse biraz daha iş yoğunluğuna dayanıyorsun.Bazen cumarteside çalışıyorsun ama mesai ücretini alıyorsun.Burda çok üzücü birşey paylaşıcam şuan akbank emeklilerden kurtulmak için yanlış bilmiyorsam tekaüt sandığı ssk ya devrediyor
Bu kadar olumsuz konuşmak istemezdim ancak durum böyle.Garanti işbankası nispeten daha iyi olduğu söyleniyor maaş konusunda.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Fiat Idea
|
akbank hakkında benim de duyumlarım çok iyi değil, ilk sene süründükten sonra belli bir yerlere gelebilirsin ...
macrocenter migrosun nish market grubu ve kurumsal yapı ve çalışana bakış emin ol akbank'tan iyidir... meslek dalı olarak çok farklılar tek ortak nokta satış baskısı vs olur... diğer yandan da iki işin de farklı artı ve eksileri var.... her zaman iş değiştirme şansın olacak ancak yine de tercihini sana daha uygun meslek yönünde kullanabilirsin... 2 işin de mesai saatleri yıpratıcı olacak, macrocenter haftasonu,tatil vs günleri de açık olacağından eş-dost organizasyonlarından uzak kalmanı sağlayabilir... bankaya göre daha esnek olacağı için de günlük işlerini ara izinlerle de çözebilirsin.... akbank'ta iyi performans gösterirsen hızlı terfi ya da başka bankaya rahatça transfer olabilirsin... macrocenter'da iyi bir yönetici olursan memleketteki her market,mağaza vs'de yöneticilik yapabilir teklif alabilirsin.... değiştirdiğim 4 pazarlama işi ve 2 yıldır çalışmakta olduğum banka pazarlama tecrübem doğrultusunda. ben macrocenter'ı öneririm (aynı ücret olarak varsayıyorum) dipnot: akbank'ta çalışmış, çalışan, istifa etmiş çok sayıda tanıdığım bulunmakta ve banka hakkında olumlu konuşan tek kişi tanımıyorum. dipnot2: kredi pazarlama görevi bankadaki en hızlı yükselme sağlayacak görevdir.(torpil dışında
Son Düzenleyen kurpat; 02-08-2011 13:20. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
akbankda çalısmıyorm ama maaş müşterisi olmak bile bana yetiyor nefret etmem için hiç bir işi düzgün yapamayan elemanlara ve call centera sahip bu nedenle akbanka girdiğimde istemsiz geriliyorum... benden daha beter olanlarıyla karşılasacaksn bunuda unuta
macro daha iyi gibi.
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Taunus 1.6 GT ( Cosworth project), Taunus 2,0 GTS, Taunus 1.6 GL (Toplanmayı bekleyen)
|
2001-2005 seneleri arasında yengem akbankda çalıştı. Bazı olaylar yüzünden ayrılıp dava açtı. 6 senedir dava devam ediyo. Çalışanı bırakın davalarıyla bile ilgilenmiyolar
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: megane coupe k4m
|
ablam akbank merkezde avukat olarak çalışıyor. ilk girdiğinde maaş çok azdı ama zamanla çok iyi duruma geldi. işten çıkarılmanın yoğun olduğu dönemi hatırlıyorum. üst düzey bi sürü insanı acımadan çıkardılar. şuan baya memnun ablam ama kriz anında kimseye acımazlar akbankta..
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
işbankası bu sektörde çalışanlar için en iyisidir.personeline değer veren bir bankadır.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: T-vTEG
|
çalışırken bir anda ekranının kapanıp, sabah işe geldiğinde turnikede kartının çalışmaması sonrasında işine son verilenleri duyduğum bi firma artık gerisini siz düşünün
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |