Ss clio rs ile denemek isterdim gerçekten tekrar :))
alicanda çok heyecanlı onla denemek için ama :)))
Printable View
Ss clio rs ile denemek isterdim gerçekten tekrar :))
alicanda çok heyecanlı onla denemek için ama :)))
ZY RS --SS RS :) 1. ayın denemesidir .:)
ZY Clio RS vs SS Clio RS - Car Videos on StreetFire
evet gecıldı aracı bılyıorsun kafa burun gıttıklerınıde bılıyorsun hakkını yememek lazım kayıp okanın acemılığı ve taş gıbı silik lastık takmasındandı.bahane bulmak ıcın yazmıyorum tabıkı bunları.bence rs önde olur herkesın fıkrınede saygım var ss le denemek ısteyen arkadas buyrun gelın mısafırımız olun hatta bızzat benım mısafırım olun zmn gecırırz denemeyede cıkarsınız ss ile
tmm senın ıcın gc8 geçmiş olsun ;)problem yok
arkdaşlar kavgaya gerek varmı sizce soruyorummmmmmmm
ne uzamıs be :D:D rs cıler gc8 cıler hemen cepheler olusmus :D
stock gc 8 i gecer bunu denedigimizden biliyoruzda evoya yaklasmasa daga ii olur rs icin.....:)
:D
Rs e bişle olmaz arkdaşım en fazla evo geçer :)
konuyla biraz alakasız ama geçen ay görmüştüm bitane zır stock impreza , ma aile gidiyolardı içinde uzun süre sora ilk defa o kadar sade bi gc8 görünce tüylerim diken diken olmuştu , 34 ft 671 di sanırım plakası
videoda ki lz rs denen araba eski 35 rs 600 plakalı türkiyede ilk yüklenen rstir ve normal bir clio rsten çok daha hızlıdır.ben sonradan lz plakalı halini bilmiyorum (daha doğrusu lz iken değişik oranlı kısa şanz,dereceli egz.filan üstündemiydi) ama zamanının en ciddi yürüyen rsidir bu forumda da s2000lerle drag videosu var
Ozaman maşşalh dielim o rs e :)
komple rslere maşallah yaw :D