|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Megane Expression+Plus 1.5DCI- Megane Coupe 1.6 16v
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi.../detay/
Arkadaşlar Bugun almaya nıyetlendım.Araç sahibi ile konuştum.Aracın motorunda,yürüyeninde problem olmadığını söyledi.İstediğin yere gösterebilirsin dedi..Tek eksiği sağ dış dikiz aynası yokmuş ona da doğan aynası takmış Muayenesine 1sene varmış,Lastikleri iyi durumdaymışFiyat olarakta 3.500e bıraktı.Allah nasip ederse yarın Ispartadan araca baktırtacağım Sizce nasıl bir araç.Bilgilerinizi almakta fayda var |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: sedan VTI
|
link hatalı yada ilan kaldırılmış.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: n/a
|
gözükmüyor
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Yok
|
bunların arka koltuğundaki rahatlığa hastayım arkadaş
)çok fena yaa,4 lira gayet güzelde duruyor bakılabilir bence ayrıca 230.6 bulursan daha iyi olur bence.6 silindir farkı.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Super 1248
|
230.6 daha makbul diye biliyorum. Detaylı bir bilgim yok ama..
__________________________________ Tango-1 never dies. |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
Valla bu dikkatimi çekti bı bakalım olmazsa 6silindirlisini alırızEğer bunu alırsam farklı fıkırlerım var |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Yok
|
230.6 MERCEDES - Türkiye'nin ücretsiz ilan sitesi sahibinden.com'da - 33314211
buna özellikle dikkat : 230.4'e yapacağın masrafı buna yapmadan binebilirsin,dip basık fena olur ![]() Klasik mercedes - Türkiye'nin ücretsiz ilan sitesi sahibinden.com'da - 35352011 |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
230,6 çok yakar 4 silindir daha iyidir
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
Orası öyle tabı kardesım.Bı nebze 4sılındır mantıklı gelıyor |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: :)
|
5-6 liraya alınacak bu kasa bi merso günlük kullanılabilinir mi acaba ? Günlük dediysem 30 km falan max 50 km yapılacak günde ? Motoru sorunlu mudur ? işe git gel akşamda gezmek için düşünüyorum yolda bırakırsa yakarım arabayı
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: tabanway :D
|
benimde bildiğim kadarıyla 230.6 lar daha tercih edilen modellerdir. O yüzden 6slindirlere bakmanı öneririm elden çıkarmanda kolay olur.
__________________________________ feel is everything |
|
|
|
|
|
#13 | ||
![]()
|
Mantıken bugun 90 91 model Sercelere 3 4 mılyar para istiyorlar ![]() Ayrıca Otomotivciyim bi şekilde çıkarırım elimden.Sonucta Merso yanı
|
||
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: tabanway :D
|
aynen 3-4 liraya serçeye binmektense merco en iyisi. acelen yoksa bence biraz bekle temiz bir 6 düşer ilanlara takip et ben bitane sw kaçırdım öyle saat farkıyla. bence iyice araştır kardeşim 1 ay felan öyle al. __________________________________ feel is everything |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
bu kasanın 6'sıda 4'üde tutulur cok rahattır ve cok kullanıslıdır ben 4 senedır kullanıyorum ve benı 1 kere olsun ne yolda bıraktı nede üzdü cokta keyıflı bı arabadır sonucta mercedes ama alacagın arabaya ıyı bak ne kadar toplamaya kalkıssanda temelının bıras ıyı olması lazım yoksa cok suprız rakamlar tutabılır toplamak
|
|
|
|
|
|
#16 | ||
![]()
|
Bana temelı bıraz ıyı olsun yeterli zaten
|
||
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: emekçi mazda 323 ...
|
bu araçların çoğu kapalı kutudur ne çıkacağı belli olmaz içinden yanlızca siyah olan ilanı düşünün derim
ilk verilen ilan çizgiler düzgün dursada canınızı sıkacak masraflar çıkarabilir konsolunun hali hiç iç açıcı değil 230.4 e de binilir 6 yada 6 sı daha eylenceli olur bakımları düzgün yapılmış mercedes kolay kolay yolda bırakmaz korkunuz olmasın
__________________________________ atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: w114 74" Sleeper Mercedes-Benz - Volvo V70R T5
|
Kuzenimde 12 senedir 230.6 var. Bir kere trigel kayışı koptu o kadar. 12 senedir tık etmedi o kadar diyim
Parçalarının bulunması kolaydır fakat dış çıtaları vs si biraz sıkıntılı.İç aksamda sinyal kolu biraz hassas ve bulunması zor fakat bir üst kasanınki direk oturuyo.Parça sıkıntısı çekmezsiniz.Konfor olarakta inanılmaz rahat.Yakıt olarak bizimkisi 50tl ile 2 saat falan geziyoruz (bol gazlamalı) fakat çok eğlenceli.6 silindirin sesini duydunuzmu hayran kalıcaksınız
__________________________________ Legen...wait for it...dary! |
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
ACİLİYETİ KALMADI - Türkiye'nin ücretsiz ilan sitesi sahibinden.com'da - 52787414
4 silindir ama çizgileri falan gayet düzgün duruyor --------ŞIKIR ŞIKIR-------- - Türkiye'nin ücretsiz ilan sitesi sahibinden.com'da - 51889096 |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 04:26 ::::

Muayenesine 1sene varmış,Lastikleri iyi durumdaymış

dünya bile dönüyor arabanın düz gidenine tüküriym...