eray mk1 golf nerede göreyim şunu bi
Printable View
eray mk1 golf nerede göreyim şunu bi
atla gel beykoz a göstereyim ama kalabalıkta olmaz tenhada :D
peki :D şaka bir yana bana bi pm atsana moruk resmi cismi varsa vede durumu hakkında
bizim dikkandaki arkadaşa ucuz yollu kullanmayı öğreneceği bişeyler bakıyoruz
ben en iyisi kampanyalı bi konu açayım ortalık kızışsın tek değilsin talipli olarak :D
Ford Sierra olabilir
şahin en iyisi olur bence..
reno9 spring ;)
şuanki seceneklerim reno r9 ve şahin olacakmış gibi duruyor eray abi mk1 in fotografı birşeyi varmı detaylı göreceğimiz.?
edit : konusunu gördüm
senin tek çözümün şahin. birşey olsa bile komple motoru 900e yapıyorlar :D
Unoda olabilir az yakar şehir içinde fena değildir gidişi parçada heryerde var 15 jantla basılıp güzel birşeyler yapılabilir
Skoda Favorit ; dayanıklı ve lpg ile çok az yakıyor..Sunroof'u olan modeller hiç fena değil..
Skoda Favorit Silver Line 1993 Model 6.450 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 55112727
o değilde muştu abi arkadaşın konuya karabasan gibi çoktü :D
muştu abi dk snda aldı daha ben arabayı göremeden neyse ona kısmetmiş.herşeyin hayırlısı.
skoda falan gerek yok bence satması parçası dert olur o paraya sıkıntısınız olsa bi uğraştırmicak şahinler var , geçici arabaysa mantık evliliği :) mesela bunlar kötü güzkmüyo ikiside 96 model ve istanbulda
Tofaş Şahin S 1996 Model 5.300 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 55450888
Tofaş Şahin 1.6 1996 Model 5.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 53751783
Güncel diyorum eşte dostta arkadaşta varsa bizede lazım bitane