Anladım, acaba dedim google optimizasyon ile ilgili basit bir video hazırladılar onu mu gönderiyorlar. Daha önce yapılıyordu çünkü böyle şeyler.
Bu arada google da 1. sayfada olmayı istediğiniz kelime nedir, merak ettim :)
Printable View
Evet o şekilde güya tanıtım CD si ...
Kelime 'REDÜKTÖR' dü :D birisi hayrına yardım etsin bize artık :D
firmamızda REMAS
google.com.tr'De ise 1. sayfa 8. sıradaymış atlamışım
Şu an site komple yenilenecek çalışmalara başladık dediğiniz gibi anahtar kelimeler v.s. eklenecek . Amatör hazırlanmış bir site mevcut olan
Anahtar kelimeler düzgün yazıldıktan sonra yükselir. Tavsiyem intro kullanmayın kullanıcıyı sıkar çok eski bir yöntemdir zaten. Sayfa başlığı yani title olarak Remas yanına Redüktör yazın ana sayfanızda.
Birde ana sayfadan mulaka ama mutlaka <a href="link" title="Redüktör">Redüktör</a> şeklinde link verin.
Google adsense kampanyası yapmıştı 100 TL lik reklam kuponu veriyordu. O aralar bu tip firmalar mantar gibi türedi. Bizim işimiz bu Sanal Pazarlama ve Reklam yönetimi , elemanlar bizi arayıp bıdı bıdı anlattılar çok biliyormuş gibi dedim bir örnek verin kimler birinci sırada yaptığınız işlerin referanslarını mail atın dedim yüzüme kapattılar .. Google bile hiçbir zaman kendi bloglarında olsun eğitimlerinde , seminerlerinde olsun " bunları tavsiye ediyoruz yapın , ama size 1. sırada çıkmayı hiçbir zaman garanti etmiyoruz " derler..
dikkat li olmak lazım bunlardan cok ..
geçmiş olsun ....
haber olayı cidden bomba olmuş kopardı :D :D
onun dışında üzücü durum geçmiş olsun..
çok geçmiş olsun.sağlam organizasyon.çok dikkat etmemiz lazım.
Fatura'yı felan kullanmayın gidere Naylon Fatura çıkar felan sonrasında alarak sizde suçlu duruma düşerseniz :)
Saolun arkadaşlar faturanın aslı gelmedi zaten maille tarayıp gönderdiler sadece