User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
44 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Antalya İftar Buluşması

m-power07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ismail_karakas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aga kendi aramızda olacaksa biliyorsun bizim garaj müsait. Hem orda 10-15 kadar şoförde var bu vesileyle onlarında duasını alırız. Kişi sayısı belli olsun, kendi aramızda yapacak olduktan sonra no problem
    Kemerden alper ve bende katılırız fakat yer mekan vs konularında uzakta olmamızdan ve işlerden dolayı katılamayız gün kararlaştırılırsa yardımcı oluruz bizde üzerimize düşeni yaparız yemek gününe orada oluruz.. iyi düşünmüşünüz

Yada geçen sene düzenlediğimiz gibi Techturkey ANTALYA iftar yapabiliriz turgay organize etmişti geçen sene..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ortağım yazmış arkadaşlar işlerimizi ayarlarsak geliriz

MatraX_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jön Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haydar girişimlere başla Metin ağayada yarın söylersin.komşuyuz ama adamı göremiyorum

mekan olarak nasıl olacak peki ismail.önceden haber vermeliyiz bu durumu yoksa o kadar yemek telef olur.
    Yarından ıtıbaren baslıyorum.Metıne de soylerım onun Nostaljı ıle gelırım
    Alıntı ismail_karakas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana uyar aga zaten buraya yazılan en fazla 10 kişi olacak Etli pide yaptırırız yanına ayran, bi tepside baklava 10 numara olur
    Valla 10numara olur kardeşim.Bunu detaylı sekılde yuz yuze ön görusme yapsak nasıl olur?
    Alıntı m-power07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kemerden alper ve bende katılırız fakat yer mekan vs konularında uzakta olmamızdan ve işlerden dolayı katılamayız gün kararlaştırılırsa yardımcı oluruz bizde üzerimize düşeni yaparız yemek gününe orada oluruz.. iyi düşünmüşünüz

Yada geçen sene düzenlediğimiz gibi Techturkey ANTALYA iftar yapabiliriz turgay organize etmişti geçen sene..
    10numara olur valla 1elın nesi var 2 elın sesı var mantıgıyla yaklasırsak guzel seyler yapabılırız
    Alıntı Alpe® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ortağım yazmış arkadaşlar işlerimizi ayarlarsak geliriz
    Buyur gel kardesım her zaman ayıpsın )

ali_utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer Antalya da oldugum tarihde yapılırsa elimden geldiğince yardımcı olurum.masa sandalye fln taşınacaksa müsait aracım var
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahmeti ben 3 boy geçiyorum ahmet aliye 2 boy geçiliyor ali veliyi 5 boy geçtiğine göre benim evo 8 im var

ismail_karakas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ali_utku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer Antalya da oldugum tarihde yapılırsa elimden geldiğince yardımcı olurum.masa sandalye fln taşınacaksa müsait aracım var
    Osman yarın bi masa sandalye ayarlasın da taşıma işini hallederiz kardeşim.
    İsmail Karakaş-- ANTALYA--07 CAR 98(SOLD)

07 AL 114 64 JAWA 250

ugur_EN_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar güzel birşey düşünmüşsünüz bende bi kaç fikrimi sunayım sizlere...pide ayran tatlı olayı mantıklı ve çok güzel...pide için gerekli malzemeler alınır artık kaç kilo et biber vs..vs.. en son sadece pişmesi için lokantaya verilir hem daha hesaplı olur hemde daha çok pide yapılmış olur ve dağıtılır bu sayede... ayran içinde tanıdık bildik araştırırız en uygun fiyatlı düzgün bi marka alınır dağıtılır gene...bence sandalye masaya gerek yok neden derseniz; belediyeden izin alırız muratpaşa camiisinin orada dağıtırız plastik tabaklara koyarak yiyecek olan insanlarda camiinin bahçesinde rahatça yiyebilirler hem çarşı içerisinde hemde güzel bi yer bence...izin için elimden geleni yaparım muratpaşa belediyesinde ve vali şöförü tanıdık artık bütün tanıdıkları devreye sokarım yani bence izin işi kolay en sonundada temizlik kalır onlarıda hallederiz zaten diye düşünüyorum...

Birde şöyle bi durum daha var hazır konusu açılmış onun hakkındada bilgi vereyim sizlere...
    Tuning07 & AntmoD sitelerinin sahibiyim 5 yıldır gelenekselleşmiş iftar yemeklerimiz oluyor kendi aramızda belli bi mekan ayarlıyoruz fix fiyat yemekler içecekler vs..vs.. toplanıyoruz hoş sohbet eşliğinde iftarımızı açıyoruz...Allah izin verirse bu senede 6.sını yapacağız inşallah...Gelirim katılırım bana uyar diyen arkadaşlar olursa kendi aramızdada bir iftar yapabiliriz...Şuan için mekan araştırmaktayız henüz bi mekanla anlaşma yapmadık ama önümüzdeki günlerde halledeceğiz...Bu konudada fikir ve görüşlere açığız...(Sitelerimiz Şuan İçin Bakımda Ondan Dolayı Erişim Yapılamamaktadır...)

ismail_karakas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ugur_EN_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar güzel birşey düşünmüşsünüz bende bi kaç fikrimi sunayım sizlere...pide ayran tatlı olayı mantıklı ve çok güzel...pide için gerekli malzemeler alınır artık kaç kilo et biber vs..vs.. en son sadece pişmesi için lokantaya verilir hem daha hesaplı olur hemde daha çok pide yapılmış olur ve dağıtılır bu sayede... ayran içinde tanıdık bildik araştırırız en uygun fiyatlı düzgün bi marka alınır dağıtılır gene...bence sandalye masaya gerek yok neden derseniz; belediyeden izin alırız muratpaşa camiisinin orada dağıtırız plastik tabaklara koyarak yiyecek olan insanlarda camiinin bahçesinde rahatça yiyebilirler hem çarşı içerisinde hemde güzel bi yer bence...izin için elimden geleni yaparım muratpaşa belediyesinde ve vali şöförü tanıdık artık bütün tanıdıkları devreye sokarım yani bence izin işi kolay en sonundada temizlik kalır onlarıda hallederiz zaten diye düşünüyorum...

Birde şöyle bi durum daha var hazır konusu açılmış onun hakkındada bilgi vereyim sizlere...
    Tuning07 & AntmoD sitelerinin sahibiyim 5 yıldır gelenekselleşmiş iftar yemeklerimiz oluyor kendi aramızda belli bi mekan ayarlıyoruz fix fiyat yemekler içecekler vs..vs.. toplanıyoruz hoş sohbet eşliğinde iftarımızı açıyoruz...Allah izin verirse bu senede 6.sını yapacağız inşallah...Gelirim katılırım bana uyar diyen arkadaşlar olursa kendi aramızdada bir iftar yapabiliriz...Şuan için mekan araştırmaktayız henüz bi mekanla anlaşma yapmadık ama önümüzdeki günlerde halledeceğiz...Bu konudada fikir ve görüşlere açığız...(Sitelerimiz Şuan İçin Bakımda Ondan Dolayı Erişim Yapılamamaktadır...)
    Kardeşim katılım az olduğu için ben pide olayını kendi aramızda yapalım diye düşündüm. Yaptırıp kendimiz yiyeceğiz yani artık Müsait yerim var benim. Ama senin dediğin gibi muratpaşa'da dağıtabiliriz pideyi izin işini halledebilirsek. O olursa daha iyi olur. Olmazsa kendi aramızda toplanıp yer içer sohbet ederiz.. Ama bi de şöyle bi durum var. İftar vakti orda kimi bulup dağıtacağız
    İsmail Karakaş-- ANTALYA--07 CAR 98(SOLD)

07 AL 114 64 JAWA 250

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ugur_EN_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Oooo kanka sende mı burdaydın Bence senın dedıgınde mantıklı ama 3 5 kısının konusmasıyla olmuyor bu ısler Herkesın elını tasın altına koyup ıcraata dönusturecek yenılıkler yapmak lazım..
    İsmaıl'gılın musaıt yerı varmıs ordada yapabılırız Muratpasa camısındede
    Bunu bı sekılde karara baglayalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendi aramızda yapalım derseniz bana uyar zaten yapacağım ben böyle bi organizasyon dediğim gibi...gelecek olan arkadaşlar içinde sıkıntı olmazsa diğer benim gruptan gelicek olan arkadaşlarla hep beraber birlikte böyle bi iftar yapılabilir hem daha kalabalık olur hemde tanışma kaynaşma vesilesi olur...zaten gelecek olan diğer arkadaşlarda gene modifiye grubundan insanlar seviyesiz bi ortam değil yani...dağıtım olayı içinde elimden geleni yaparım ve sanırım üstesindende gelirim izinler için vs..vs.. siz nasıl isterseniz ben uyarım yani kısacası ama şahsi görüşüm madem buradaki arkadaşlarda kendi aralarında iftar yapmak istiyor hep birlikte yapalım derim...kanka bende burdayımda arada bi giriyorum osman link attı bi bakayım dedim...

ceratoniaorg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    muratpaşada anca namazdan sonra tatlı dağıtırız iftar saati kimse olmaz iftar buluşması en mantıklısı. hayır işi yapılacaksada farklı şekillerde değerlendirmeler yapılabilir fikirler sunulabilir...

EmrahERKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendimi Aramızda bir yemek yapmak cok daha mantıklı hem tanışmış oluruz. iftar saati dediğiniz gibi orada kimseyi bulamayacağız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana da kendi aramızda buluşma yapıp ayarlamak daha mantıklı geldi..O zaman ona göre bi plan yapalım ayarlıyalım

Jön Türk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Düşünceler güzel fakat Antalya'dan bu kadar çok katılım beklemezdim..
    #eksikpazar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar madem böyle bi düşüncemiz var işi ciddiyete bağlıyalım ve bi an önce karar verelim derim??? 20 ağustos herkez için uygunsa mekan ayarlıyalım ya da ismail arkadaşımızın yeri varmış orda yaptıralım ben tatlı olayını görüştüm tepsisi 7 tl bize olur fiyatı sanırım 2-3 kilo gelir imalaathaneden direk alıcaz baklava sarı burma vs..vs..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam o zaman herkese uygunsa hadı canlanalım ayarlıyalım.Antalya Farkını Ortaya KOyalım

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E tamam olur gelirim geliriz yani bi kaç arkadaşı da alıp
    Yer Zaman söylemeniz yeter
    Bunun dışında eger etli pide vs konusu varsa malzeme alınır tanıdık fırın var yapan =)
    Antalya etkinlikleriyle meshurdur herzaman =)

serdar_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı m-power07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

biz sayılmıyoruz nedense anlamıyorum çağırılmaz olduk zaten artık....
    SDR GARAJ

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    geçen sene katılmıştık bu sene de katılmaya çalışırız illaki hele bi dönelimde sağ salim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    happy_crazy_07@hotmail.com hem mail hem facebook adresi ekleyın o zaman arkadaslar detaylı konusalım bu ısı bır an önce gerceklestırelım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)