auris mmt şanzıman fail..
Printable View
auris mmt şanzıman fail..
Bende aynı bütçe ile aynı özelliklerde aileme bir araç almayı düşünüyordum.auris ile focus arasında kararsız kaldım.focusun manuel 109 lugunu bayağı süre kullandım.performans ve tüketim olarak tatminkar.fakat otm vites olunca isler degisiyor.bayagida sıkıntı çıkarıyormuş.bu yuzden bütçeyi biraz daha arttirip 308 almaya karar verdim.
astra cdti alıp chip yaptırabilirsinz 110hp civarı güce ulaşıyorlar chip sonrası astralar bence en mantıklı seçenek astra olur eğer başka seçenek ararsanız fiesta veya biraz daha ekleyip polo bakın
Focus bakıyorsanız kesinlikel manuel bakın. Çünkü 7 ileri CVT şanzımanı çok sorun çıkartıyor. tabiki bitçeyi biraz arttırıp 308 almakta mantıklı 6 ileri otomatiği iyidir.
ford focus ghia hb alabilirsin hakan abi baya ıyı araba ama cvt şanzıman pek iyi denilemez
ben kia cee'd alırım o paraya o sınıfta en hosuma giden arac o her yönden
astra hem konfor hem güvenlik hem de satış açısından diğerlerinden iyi bir tercih olur.
10 ay boyunca İ30 Kullandım cok güzeldir alırken servise zenon (exnon) olabilir farları söylerseniz cıkartırken takarlar 100-150 arası vermiştim Fazladan ve en iyisi takılmıştı
arkadaşıma aldırdıgım benzinli otomatigi kulandım 1-2 hafta otomatik yag gibi ve fazla problem cıkarmıyormuş şuan arkadaşın araç 1 senelik sadece yagına suyunu göstermek için gittik servise
Ayrıca İ30larda 2012 lerde Konsola Entegre navigasyon geldini duydum dogrumudur bilmem bi sorarsanız iyi olur Saygılar.