|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Yok
|
başka bi arkadaş değişik bir yardım yeri göstermişti , verdiğim yerdeki videoyu izliyip yardım etmek istiyen arkadaşlarda bu hayırlı günlerde ufakda olsa yardım etmek isterse çok sevinirim , bende önceleri yardımımız ulaşır mı diye tereddüt etmişliğim oluyordu , linktede izlediğinizde ulaştığını görüceksiniz ...
FSEM, Fatih niversitesi Srekli Eitim Merkezi |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: espri
|
ha ülkem bitti.. libyada suriyede öldürülenler bitti.. ırakda katledilenlere yaptık yardımımızı...buradakiler kaldı öylemi... süper ...okulda süpermiş
__________________________________ Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
Kızılay üzerinden boş mesajla 2868, unicef üzerindense 3005'e afrika yazarak bağışta bulunabilirsiniz..
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
nerden , nasıl olursa yardımcı olmak yeter
türkiye'de günde 10 bebek açlıktan ölmüyor ...
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
falanda var, herkes istedigini yapabilir __________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: '95 şahin
|
AFRIKA yazıp 5601 e mesaj atabilirsiniz. 1 SMS 5 TL. Halleri içler acısı gerçekten.
merhametini kaybeden insanlığınıda kaybeder..
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Golf BlueMotion
|
Bırakın Somali'yi , bakın burada yardım konusu var... Her yerde Somali Somali deyip duruyorlar ikinci deniz feneri olur bu iş...
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
yardım 1 kere yapınca bitmiyor dediğin gibi o konudada yardım olur somaliyede olur başka yerede olur , karnımız tokken bırakın oraları ülkemize bakın demek kolay haliyle verdiğim linkteki video yu izle hala aynı kafadaysanız ALLAH hidayet versin demekten başka bişey düşmez bana
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
Konu video izleyip etkilenmekse binlerce şehit videosu bulabiliriz... Ama dediğim gibi yardım 1 kere yapılmıyor , Somali'ye de yapılsın ama önce benim şehidimin ailesine yapılsın... |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
şehit ailelerinide düşünüyoruz kardeşim merak etme. biz burada şehit ailelerine yardım yapılmasın demiyoruz ki sen olayı direk deniz fenerine bile bağladın. Sığ düşünen ben değilim kusura bakma
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Bende Somali'ye yardım yapılmasın demiyorum önce buraya yapılsın diyorum hani imkanları kısıtlı olanlar için somali'yi düşüneceklerine burayı düşünsünler.. Bana kardeşim diye de hitap etme , hem 4 yaş küçüksün hem de tanımadıgım insanın kardeş demesini sevmiyorum.
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
abi mi çekelim 4 yaş büyüksün diye. sayın üye diye hitap edeyim o zaman. " Bırakın Somali'yi , bakın burada yardım konusu var..." burada bırakın demekten ben yardım yapılmasın anlamını çıkarttım. Neyse münakaşa etmeye gerek yok. İsteyen gerekli gördüğü yere yapar. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
beyler 5 lira ile hiç biriniz aç kalmaz fakir olmazsınız imkanlar dahilinde istediğiniz her yere yardımda bulunabilirsiniz uzatmanın manası yok
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: MK-VI JETTA TDI
|
@ 5550 : Anıl kötü niyetli söyleyecek biri degil, Öyle olmasa bile birbirinizi yanlış anlamış olabilirsiniz, konu heleki yardım ise ve şu mübarek günlerde gerginlige gerek yok, kırmayın birbirinizi,
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
kırgınlık olmasın yinede, kırdıysak affola. |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: bemeve
|
Herkes erişebildiği her yere yardım yapsın, eyvallahta, benim bayrağımı korumak için şehit olan askerimin karısı çocuğu sokakta aç geziyorsa, vatan için kolunu bacağını kaybetmiş gazimin karnı iftar saatinde doymuyorsa somaliye yardım etmek aklımın ucundan geçmez. Allah kimseyi o durumlara düşürmesin, tabiki onlara da yardım edilsin ama bizim millet olarak farklı önceliklerimiz olmalı, anılın demek istediği buydu sanırım.
Bursapower Ramazan Yardımı Toplama Günü şehir dışından yardım için şuan şansımız kalmadı ama bursadaki arkadaşlarınızı yönlendirirseniz maksimum yardıma ulaşırız yarın |
|
|
|
|
|
#19 | ||||
![]()
|
Kardeşim kelimesine gelince de tanışık olmadığımız için ve samimi değil de gergin bir yazışma içinde olduğumuzdan dolayı birinin bu durumda bana "kardeşim" demesini bitirim agzıyla söylenmiş olarak algılıyorum o yüzden kızıyorum. Ben de kırdıysam affola kardeşim.
|
||||
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 04:28 ::::

türkiye'de günde 10 bebek açlıktan ölmüyor ...