|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: WV Passat
|
Forumda bu ara ösym konuları paylaşılmaktayken bende bi yardım alayım dedim.Kocaelinde yüksek ihtimal olmazsa eskişehirde endüstri mühendisliği okuyacağız. Bölüm ile ilgili tavsiyeleriniz kendimizi geliştirmek adına yapabileceklerimiz neler olabilir. Bunlara daha fazla ihtiyacımız olacak önümüzde olanları geçebilmek için.Forumda bu konuda tecrübeli insanlar çalışanlar işverenler vs. bulunmakta düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Pure White
|
önce bi okula gir eğitimine başla ondan sonra bu tarz şeyleri araştırmaya başlarsın zaten uni hayatının en önemli kendini geliştirme faktörü araştırmadır okuldaki derslerini ögren ondan sonra iş hayatının gereklerişni araştır ikisinide anladıktan sonra çakışan konulara önem ver genelde unide cok gereksiz dersler olur kafana fazla takmaman gerekenler bunların dışında kalanlara daha çok onem ver.teoriden başka pratiğini geliştir tüm mühendisliklerden ders alıcaksın sana en yakını hangisiyse ona yönel misal makine daha yakınsa makine hakkında kendini geliştir ne biliyim elektrik en yakınsa ona daha fazla yönel yani her konuda profesyonel olamazsın ama tek bi konuda çok yol katedebilirsin.
__________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: EK4 Vti-Ae86-E30 318is Coupe-E39 528ia-1.3cdti
|
Tercih konusu silindi mi ?
Bulamıyorum da, Eskişehir Osmangazi Maden Mühendisliğinde kimse var mı ? |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ae101
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: EK4 Vti-Ae86-E30 318is Coupe-E39 528ia-1.3cdti
|
O da olur, neden bıraktın ?
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Eskişehir'de okunmaz aga
Orda para yenir...
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: ae101
|
gençlik hatası diyelim
![]() şaka bi yana bölümü bitirmek için sevmen gerekiyor ben pek fazla okula gitmediğim için 2 yıl boyunca da pek ders geçemeyince bıraktım, bildiğim kadarıyla maden biraz daha zor jeolojiye göre hem dersler açısından hemde iş hayatında eğer sıralamanı söylersen daha çok yardımcı olabilirim
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
mekatronik olmuyor mu ? Endüstri müh. öle bildiğin hesaplara dayalı değil. Üretim planlaması ağırlıklı bir meslek.
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: Pure White
|
__________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Bu dediğim şehirlerde olmuyor.Öteside benim için baya uzak kalıyor şuanda.Koordinasyon bi nevi benim araştırdığımda kısmen en verimli şekilde yararlanmak olcak görevm bi ürünün üretim aşamasında.
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
bunu uygulayan her zaman öne cikar beyler! __________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
Bütün hocalarımda bana yalakalık dalkavuklukla değil hocalarınla öğrencisi olarak iyi bir ilişkin birşeyler öğrenebilmek daha cok yararlanabilmek için ilişkini geliştirmek zorundasın.Benim hayatıma bir hoca girdi hayatım değişti seninde öyle olacak göreceksin diyordu.
|
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]() |
ben itü maden deyim ama yazdığım güne lanet olsun birisi yazmış sevmen gerekiyor diye gerçekten öyle, 3. sene bitti ama benim 1. sınıf daha yeni bitti geleceğin mesleği tr de önü çok açılacak filan diye gazı veriyorlardı girerken ama gezilerdeki mühendislerle konuşunca pek de öyle değilmiş bence
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
Benimde itü çevre tutuyor okuyan arkadaşlarım diyor üniye gelnce anlarsın bi şekil gir falan işte kime sorsam yazıp ne yapcan diyor yaptım terchleri artıkta kafama takılmıyor değil o mevzu.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
endustri mezunu makina ustune yuksek lisans yapabiliyor mu yoksa illa ayni bolum mu olmak zorunda?
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
bizim şirkete o kadar çok mühendis olarak eleman girip çıkıyoki ne odtü itu mezunları geldi olay işe girene kadar üniversite adına bakar yoksa nerden mezun olduğun önemli değil iş tamamen kendini geliştirmekte bitiyo .
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: i"S" it love
|
Yapacağın şey aslında çok basit... 1. sınıfta yüksek ortalama tutturup... İşletme yan dal yapıcan
Bunu yaparsan hayata 1 adım önde başlarsın diğer endüstri mezunlarından... TAbii birde ingilizce...
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi(ESOGÜ)'de Endüstri Mühendisliği(EM) tutuyorsa eğer ve biraz incelediysen, kafana yatıyorsa gir, tavsiye ederim
Hangi okula girersen gir EM kulüplerine gir, aktif ol ESOGÜ'deki EM kulübü baya aktiftir, kulüp vasıtasıyla edineceğin çevrenin faydasını fazlasıyla görürsün. Ben kendi okulumdaki kulüpte aktif görev alıyorum, şu üniversite hayatımda yaptığım en iyi şey diyebilirim ![]() Hangi okuldan mezun olduğunun illa ki biraz etkisi var ancak çoook da ahım şahım değil. İşe alımlarda çoğunlukla aynı okuldan birisi varsa içeride, senin de işin kolaylaşıyor, reelde durum böyle. Boğaziçi'li yine yanına Boğaziçi'liyi almak istiyor, YTÜ'lü YTÜ'lü vb. Endüstri Mühendisliği Toplulukları Birliği(EMT) diye bir birlik var, TR'de 13 üniversitenin EM kulüpleri üye, ESOGÜ de Marmara da var, oradan biraz meslekle ve sosyal kısmıyla alakalı bilgi alabilirsin: EMT Intro Soracağın soru varsa seve seve yardımcı olurum Ayrıca, yüksek ihtimalle Kocaeli'ye gireceğim demişsin, onu atlamışım. Kocaeli'yi biraz daha fazla tavsiye edebilirim ESOGÜ'ye göre. Orada da çok fazla arkadaşım var ve sanki onlar daha mutlu gibi hallerinden ![]() Yapılabiliyor, makina mezunu olup endüstri konularından yüksek lisans yapanlar da var Son Düzenleyen TarikS; 04-08-2011 08:38. |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |