|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: VW Caddy 2008 Model Dsg 105 Bg and Opel Corsa 1.3 Cdti 75 bg
|
Herkese ıyı gunler oncelıkle..Arkdasımda 2005 model vw caddy var..1.9 motor 105 bg duz vıtes..Bendede 2008 1.9 motor 105 bg dsg sanzumanlı caddy var.Kalkıcaz cuma aksamı ama oncelıkle sızlere sorum olucak:
Arkadasın arabasında fıber tampon,tesısa,yan krom barla,16ınc ofsetlı jant var.bunların hepsı onun ıcın dezavantaj..benım arac ıste stock sadece 15 ınc hafıf jant var.o yuzden aracımı 's' ile degılde trıptonıkte kullanıcam.En ıyı vıtes aralıkları nelerdır.Esp yı kapatmam gerekırmı?Gecme sansım sızce ne olur.Onun Arabası 98.000 de benım araba 30.000 de..cevabınızı beklıyorum
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
geçer seni dragta
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
peki s de kullansam
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
nerde kullanırsan kullan geçer seni, bende de senın aracının aynısından var dsg
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: passat b5
|
esp yı kapatın S te denyın bence. ayrıca drag değil roll yapın. dragta çok sarıcak
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 2010 Ford Mondeo - 2012 Renault Clio Symbol exp.
|
Bence 2008 dsg her türlü alır . dsg şanzumanın hızı manuelden çok daha iyi bence..
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
hadı ya..ben gecerım dıye dusunmustum..ama aynı aracı ford connect gectı..
bnde o gecen connectı kalkısta yemıstım
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Mevcut
|
Senin araç geçer bencede.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
agır cunku arkadasın arabası o yuzden dıyorum..benım arabanın ıvmelenmesı falan cok guzel..gaza yuklendıgın zaman bıldıgın vtec acıyo kerata
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
bı dene bakalım bıde video çek izleyelım
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
tamam yarın aksam deneyecem..ıns gecerım..cunku ısın ucunda bır depoda mazot var
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
sen o mazotu al şimdiden bence GEÇİLECEKSİN
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
o kadar mı kotu bızım arabalar ya
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
drag dıyon yaaa , rollıng desen analarım senın araba kalkana kadar herıf 2 boy yapcak düzgün kaldırabılırse, butun gün 1.9 dsg caddy üstündeyım 2006 dan beri
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
vay anasını yaaa....keske roll deseydık :P
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Mevcut
|
Nasıl kalkıyosun bilmiyorum ama esp yi kapatıp s moduna al gaz fren basılı tut sonra frenden çek direk sıfırdan basarsan geçebilir.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: aga81scenic, 2x 1.9 doblo,İman power saxo vtr, 1.3 doblo, 1.9 caddy :)
|
Şanzumana aldanmaespyı kapat s de alırsın önden ufaktan kafa cıkarır okadar bıde arabasıda ağı
yada gıt gizlice yazılım yaptır
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Fabia vRS
|
geçersin yorma kafanı oda cady buda cady nıe uzayıp gıdıcekkı eleman?
sana tavsıyem 1-tam kalkmadan once frene sol ayagın ıle bas sag ayagın ıle hafıf gaz ver bole arac yuke bınsın ama bu sekılde cok tutma. tam kalkmadan 2-3 sn once yap. 2-kalkmaya başlayınca panik yapma panik yapan sardırır bunu unutma. gazı bir anda kökleme fakat hızlı bir şekilde yürümeye başladıkca bas çokda yawas basma 3-birde dgs de nasıl bilmiyorum ama deneme şansın var ise kalktıktan sonra gaz pedalı kökleyerek yürü birde tam dipte değilde ondan 1 cm geride tutarak dene. hangisi daha iyi bak. manuel olsa köküne kadar basma gaz pedalına derdim %90 95 bas derdim ![]() 4-asr kesinlikle varsa esp de kapalı olsun kesme yapabilir sarma anında. 5- kesinlikle S modunda kalk o vitesi atacağı devirleri iyi bilir 6- karşı tarafa alaycı bir tavırla yaklaş böle sanki sende supra varmışda delik geçicekmişin gibi konuş garanti sanki senin geçmen öyle davran relax ol karşı tarafı psikolojik olarak tedirgin et ki; kalkışta seni geçme hevesi ile gazı kökleyip sardırsın |
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
duz vıtesı kullanan cok hakım degılse araca herturlu gecersın
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 04:28 ::::

sadece 15 ınc hafıf jant var.o yuzden aracımı 's' ile degılde trıptonıkte kullanıcam.En ıyı vıtes aralıkları nelerdır.Esp yı kapatmam gerekırmı?Gecme sansım sızce ne olur.Onun Arabası 98.000 de benım araba 30.000 de..cevabınızı beklıyorum