Fazla hit olmaz bu konu :D
Printable View
Fazla hit olmaz bu konu :D
Beyler güneşte kalmayın diye uyarıyoruz, sizin sağlığınız için, bakın birini daha kaybettik
ben drag yaparken teche girip anket acıodum hangımız gecer dıe ama sörfu ılk defa duydum :D
nette sörf olmasın :D
Eyvallah Koray kanka, bu kamil Goksel kankamda birazdaha interaktif olsa anlardi gercekleri
.........................................
serhat abi istanbula dön seni K20 ile surf yaparken izlemek istiyorm geri dön bırak denizi :D
Ahaahaahaa hakkaten he simdi gozumun onune geldi hali, hafif one direksiyona dogru oturup papapap papapap apachi ruhlu arkadasim benim, bide el freni cekmiyormu haala bu yasta utanmadan, adamin ruhu genc demek, ben trafikciyim diyor
Serkan geliyorum kardesim p.tesi araba Savasta kismetse ayara basliycaz bakalim ne cikacak ortaya, artik surf mu yaparim katliammi bakicaz.
Reis sen gece 12 den 3e kadar serum mu alıyosun :D
Ofis camından kesiyorum seni denk gelince sabahları :D
Kanka bende bilyalı var bildiğin yokuş varsa bi kesiciye girelim yokuş sonunda :D
Aklıma geldi yalvarırdım babama dükkandan büyük bilya getirsin diye tırlardan çıkan mahallede hava atmak için :)
Ama bakınız bizden sonra teknoloji ilerlemiş milley neler yapmış :)
http://www.hasanhuseyinaltin.com/wp-...yal%C4%B12.jpg
Ahahaha face the gördüm fotoğrafları. Keyifli tattler serhat kardeşim. Göksel üstad panik yapmış. :)