Arkadaslar konuyu araştırdım ama bulamadım
Komple kaplamalı 2. El bir araca nasıl bakarız yada daha önce başına gelen varmı? Yarın bir otomobile bakmayı düşünüyorum.
Arkadaslar konuyu araştırdım ama bulamadım
Komple kaplamalı 2. El bir araca nasıl bakarız yada daha önce başına gelen varmı? Yarın bir otomobile bakmayı düşünüyorum.
Sökmeyi kabul ediyorsa söküp kontrol etmek en iyisi. Bu zamanda ne çıkar belli olmaz. Dediği gibiyse zaten alırsın istenmeyen söylediğinden farklı bi şey çıkarsa almazsın.
Mantik dogru altindan ekstra bi boya degisen cikmazsa alirsin cikarsa 3 hayirla ugurlarsin ya da fiyatta indirim talep edersin.
Makineyle arabanın çok belli olmayacak bi yerinden ölçersin boyayı önce, sonra oradaki folyoyu kaldırırsın bi daha ölçersin folyonun kaç micron olduğu çıkar ortaya.. Ona göre bakılır atıyorum 250 çıktı değer makinede 100 micron da folyo desek 150 micron.. sıkıntı yok demek..
Valla kaplamalı aracın bence parça bağlantı noktalarına bakılsın sökmeden önce. Zaten boyalı parçalar sökünce vernikle birlikte geliyor bildiğim kadarıyla.
tamamen süpriz sökmeden alırsan... ben olsam o riske girmem söktürürüm
araç sahibi içinde alıcı içinde zor bir durum. iki ucu b.klu değnek.
macunlu olursa zaten anlarsın, cihaz değer okumaz macuna geldiğinde, ama boyalı olma durumu sıkıntılı
O zaman bu araca komple boyalı gözüyle bakacağız![]()
Malının arkasında duran insan zaten sökülmesine ses etmez diye düşünüyorum..İlle sökülmesin diyorsa olanları alıcıya anlatır,tabi sıkça karşılaşılan (çıkan boya/değişen sayısı 4 diyelim)ben alırken 2 parça boyalıydı;bende şimdi öğrendim gibi süprizlerle de karşılaşılabilir..
düşündüm de kaplatılan aracı satmak da zor iş.
boya makinesi ile anlaşılıyor boya olup olmadığı altında tabi makinenin kalitesine göre değişiyormu bilmem biz markası neydi hatırlamıyorum turuncu renkti piyasa değeri 2bin tl civarı bir makine ile bakmıştık gösterdi sonrası kalitesi nedir bilmediğğimiz bir makine ile daha baktık oda gösterdi![]()
Ben komple kaplanmış aracı almam. Sahibine de dert (dürüst ise), alacak kişiye de dert (süprüz olacağı için).
Kendi aracımda kaplama vardı ve satmaya karar verdiğimde sırf insanların aklında ? kalmasın diye söktürmüştüm.
Misa bu araba. Asıl rengi bej.
Altından ne çıkacağını bilemezsin.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...91780645/detay
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)