arkadaşlar önümüzdeki hafta memleketim olan Artvin'e doğru yola çıkıyorum kısmetse. Hangi güzergah güzeldir, yol üzerinde hangi şehirde konaklayıp nereleri görüp neler yapabiliriz.
Bilgisi olan arkadaşlar bir el atın![]()
arkadaşlar önümüzdeki hafta memleketim olan Artvin'e doğru yola çıkıyorum kısmetse. Hangi güzergah güzeldir, yol üzerinde hangi şehirde konaklayıp nereleri görüp neler yapabiliriz.
Bilgisi olan arkadaşlar bir el atın![]()
valla gerededen sonra şekerler tesisi var, 80 km sanırım geredeye. kamyoncu yeri gibi dursada ne zamn dursam mersolar bmw ler oluyor bende durulabilir
birde güzergah olarak otobandan gerededen cıktıktan sonra yol calısmaları vardı ankara üzeri gelmek bana mantıklı gelıyor toplam 100 km felan oynuyor onuda zaten otobandan gidiyosunuz ankara samsun arası hep çift şerit
abi burdan kaçta cıkıcan bilmiyorm ama gece 3den sonra sabah 11e kadar sapanca bercestede acık bufe kahvaltı var uğramanı tavsiye ederim cok güzeldirordan sonrasınıda güzergahı bilenler paylassın
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
konaklamak için ılgaz kaplıcalar güzeldir.yemek için gene ılgazda varan turizm akbak tesisleri temizdir.osmancıkta ulusoy tesisleri var,daha sonra samsun çakallı da et ve menemen meşhurdursamsundan sonra akçaabatı bulursun zaten köfte tavsiye ederim saray tesislerinde
barnak bassam olurmu ?
arkadaşlar teşekkürler. TESİS'lerden çok geçmemiz/kalmamız gereken şehirlerde nereleri görmemiz lazım (tarihi/kültürel) ? bu bilgileri de es geçmeyelim![]()
Rize de bekiroglu samsun da pide olabilir bu arada borckaliyim bnde
abi artvinin neresindensin![]()
bende ardanuçluyum
rize-çayeli ne girince hablerleşelim abi lalede kurufasulya yeriz İftardan sonra tabi![]()
53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE
ardanuçta bi çağ döner ye bari
Bende borckaliyim![]()
hocam valla kaç gün ayırdınız bilmiyorum ama ordudan sonra gezilecek görülecek yerler çok bende rizeliyim mesela yaylaları gezebilirsiniz trabzondan beri başlayarak hem doğal bi gezi olur hemde oksijeni depolarsınız.
feel is everything
20 gün önce o yörelerde 10 motorsiklet ile karadeniz turu ve kampı yaptık..
ayrıca yusufelinden de geçtik..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)