o iş bnm elimden hiç gelmiyor işte sıcak su fön makinesi yada fırında ısıtarak açanlar var.ama bn bı kez denedim camlar paramparça oldu.
Printable View
İşte ben de ondan çekiniyorum..
Sanırım orijinallere döneceğiz.Her ne kadar istemesem de..
Güncel.
Hâlâ kararsızım..
led'li stopların sadece stop kısmına kırmızı folyo çekip orjinal ön farları tak derim ben :)
Şu an zaten aynen dediğin gibi stoplar.Sinyal ve geri kısmı siyah;diğer kısım komple kırmızı folyo ile kaplandı.Ama işte kırmızı renk tabanı siyah olduğu için ille de eski stopları gibi durmadı ve zaten koyu renk arabada iyice kendini göstermiyormuş gibi oldu.
Fakat led diye de sökesim yok.Aynı şekilde far da öyle.Mercek+xenon diye sökesim yok ama onun da yakışmadığını söyleyen var..
istanbulda led donusum işini yapan yer vardır konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yazarlar nerede yaptırabilecegınızı
ayrıca orj farlara da mercek taktırabılırsınız
Öyle bir yer varsa öğrenmek iyi olur.Eski stopları ayırabilsek zaten direk onların kapaklarını bu ledlilerin üzerine geçirip orijinal bir görünüm elde etme amacım var..
kadıkoy taraflarında bu işi yapanlar var diye biliyorum hatta yeni bmwlerdeki gibi kapı kollarına filan da yapıyolardı ama dediğim gibi bu konuda daha cok bilgi sahibi arkadaş mevcuttur sitede goruce yardımcı olacaklardır
Anladım.Teşekkür ederim yardımınız için.
O tip led işiyle uğraşan var mı?Önerilerinizi bekliyorum.
Orjinal arka stoplarını takıp elindeki led olanlarını sat aşşagıdaki linktekilerden birini alabilirsin imkanın varsa tabi :)
Ledli & Ledsiz Stoplar | FK/DEPO Honda Civic 01-06 Ledli Stop Kırmızı - Oto aksesuarı, tuning, Angel Eyes Farlar, Stoplar ve diğer tuning ürünleri - modifiye.com.tr
http://www.modifiye.com.tr/tuning/27...mizi-Stop.aspx
Angel olayı cok geride kaldı bence oem farları takıp amerikan park ve orjinal sarı ampul kullan...Ben angel taktım 15 gün durdu hemen söküp sattım xenon taktım 15 20 gün durdu söktüm sattım en güzeli sarı ampul...
Serhat, romeo ilker olarak bilinen İlker Kemal var benim bildiğim bu orj fara mercek takan. o mantıklı seçim olur :)
Infiniti Far Merceği 300 TL - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 53691884
bu ilandaki isim işte , ta kendisi :)
stopları ise kafana göre hareket et derim ben olsam diyebileceğim kombinasyonu yazdım zaten :)
stobun cok güzel olanı var bu stobu almak bastan hata olmus aracı cok sönük gösteriyor bence orj stoba dönun sisleri kullanmayı seviyorsanız vizörleride takın
Elindeki o stopu fırında falan kesinlikle açamazsın.Fırında stop açılmaz.Farlar ısıtılarak açılabiliyor ama stoplar kesinlikle ısıyla açılamaz.
Dremel el motoru ve dremel kesme diskiyle düşük devirde yüzde 5-10 gibi hasarla stop açılabilir.Enazından ben öyle yapıyorum.Yalnız bu iş biraz sabır işi.Bu şekılde istanbulda açan yerler vardır mutlaka.
Şimdi sen anladıgım kadarıyla eski stopun camını yeni stopun camını kesip yeni stopun gövdesine aktarcaksın.Stopların her bir takımı 4 parçadan oluştuguna göre 8 parça stop camını dikkatli bi şekilde kesip sonrasında yapıştırmak gerekli.
@levent
Yardımın için teşekkürler.Sanırım orijinal fara dönmek mantıklı.Farları satarsam şayet bi-xenon için düşünebilirim;zira yarım saattir geceuçuşu'na bakıyorum.:)
@Ome RS
Bu kasa için şeffaf stoplar var bir de.Diğer linkteki ürünü de sinyali ledsiz diye almamıştım.Bunda komple led ve aydınlatması aslında çok hoş.Ama orijinal takılacak gibi..
@aqustic
Mustafa abi aslında benim ilacım sensin.:) Senin bazı yorumlarını okudum geceuçuşu'nda ve orada da kesmekten bahsetmişsin.Ledlinin camlarını gerekirse kırarız sorun değil ama orijinal stobu açmak epey uğraştıracak.Az önce çıkardım baktım ve mümkünatı yok açmanın kesmekten başka.Ama kestiğimizde illa ki %2-3'lük bir kısım eksik olacak.Onu nasıl çözeriz?
O stobun sinyalleri ledli değil.Düz ampul.Üstelik o stopta totalde 48 led yanarken benimkilerde 64 led yanıyor.:)
2.linktekiyle aynı ürün zaten benimkiler de.Alacağım vakit bu stobu satan heryerle görüştüm ve bulamamıştım kırmızısını.Ellerinde olduğunu sanmıyorum;çünkü üreten firmayla dahi görüştüm.1 seferlik yaptırmışlar bu stopları ve tükenmiş bir çoğu.Tuningçidei son smoke camlı olanını da ben aldım.
Yau arkadaş senin kadar kaşınanı görmedim ben. Ledleri gece gördüm gayet de güzel duruyordu, hem yaptıralı ne kadar oldu ki :D
Smoke olmayan ledli stoplardan bulursan onlardan al.. Kendi aracımda kullanıyorum, gayet şık duruyorlar.
http://img155.imageshack.us/img155/2476/img6479u.jpg