Subaru Impreza 2.0 WRX STi 2002 Model 37.950 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 53667026
araç hakkında bilgisi olan olumlu olumsuz ?
Subaru Impreza 2.0 WRX STi 2002 Model 37.950 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 53667026
araç hakkında bilgisi olan olumlu olumsuz ?
çizgileri düzgün duruyor...
araç sti ama wrx rüzgarlık ne iş ?
Ağır kazası yoksa we motorda yürüyende masraf yoksa Çok Çok hesaplı bir STI.
O fiyata Kazasız WRX'leri anca werirler...
arac pertten alınma ılk plakası 34 blt 44 olması lazım ıkıncı plaka 34 gt 3031 dı onden hasarlıydı ınternette one car dan satıldı 22 tl olması lazım
Bugeye lar biraz küçük emrah gibi çıktı piyasaya, ondan kanatları böyleydi. ama 1-2 tanesi, sonrasında sti spoilere döndüler. Hatta prodrive body kitli bile getirdi Baytur.
stı bineceksiniz linkteki araca bi bakın isterseniz.
http://www.techturkey.com/forum/otom...preza-sti.html
fiyat farkı var ama bu tür arabalarda sonradan sanayilerde para harcayıp arabayı yatırmaktansa mümkünse en baştan bi miktar fazla verip ağız tadıyla binmeyi tavsiye ve tercih ederim, sahibi Emre Yeşil de iyi bir arkadaştır gidin görün görüşün biraz o biraz siz taviz verin hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Aracın pertten dönme ihtimali var. Tam bu araç mı net olarak kestiremesemde büyük ihtimalle bu olabilir.
David Townsend: Michael, I want you to drive flat out. I want Porsche to win Le Mans!
http://garaj.imgur.com
Ben de bu büyük sti kanatlardan pek haz etmiyorum... İlginç bir Impreza sahibiyim herhalde...Bana kalsa 2007 USDM Limited Edition'ın arka kanadını takarım.
![]()
Anca girebildim nete.Gayet eminim.Gürsel abide yazmış zaten ülkemizdeki durumu STi larla ilgili.2001 senesinde ilk çıktığında makine 2002 başlarına doğru showroomlara gelmişti.zincirlükuyu subaru da incelemiştim mavi gelmişti oraya wrx kanatlı idi.birkaç sene sonra da cadde de görmüştüm mavi yine.sonradan 2002 sonlarına doğru STi spoylerle geldi sanırım.
İngiliz sitede karşılaştırması var buradan da görülebilir;
Eta Tauri Site Impreza Reference - Road Cars MY2002 STi Euro
Standart STİ
Prodrive STİ
Bu kitli bir STİ da ülkemizde vardı ne oldu sonra bilmiyorum ama.
Köselerden
vaybe sahibiyle telde görüşmüştüm birde sahibi kesinlikle aracımda kaza yok benim pert araçlarla işim olmaz diyor kime güvenicez
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)