|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 92 EG civic
|
merhaba arkadaşlar... bi araç buldum 92 model 268bin de komple boyalı full integra. daha önce yanlış hatırlamıyorsam bu sitede aracın resimlerini görmüştüm. araç hakkında bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmi
Honda Integra 1.8 1992 Model 10.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 54976941 |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
tampon 91 model tamponu ve muhtemelen araç 91 olduğu için obd0 tesisat vardır.yakından incelemek lazım
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
siteden okanturan nickli arkadaşın arabası olması lazım bu
edit : baktım o değilmiş ama sitede satılık ilanı vardı diye hatırlıyorum Son Düzenleyen orkuteren; 05-08-2011 09:22. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Volvo S60, Citroen C3 HDI
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
civic modelleinin hepsine bindim teg lerede acayip bi ilgim var ama bu aracları pek bilmiyom siteden bi arkadaş artılarını eksilerini yazmış cesaret edip almaya değermi sizce?
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Bizim Teamhondaintegra'nın üyesidir kendisi ismi Onur Bursa'da araç..
ofsetli yeşil BBS jantları ile çok güzel görünüyordu fotoları mevcut... |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Taunus 1.6 GT ( Cosworth project), Taunus 2,0 GTS, Taunus 1.6 GL (Toplanmayı bekleyen)
|
Arac bursadan onur abinin gerekli tüm bilgileri o verir siteye üye ama nick'i unuttum özelden face hesabını vereyim isterseniz ?
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: T-vTEG
|
2 gün önce bi ilan gördüm 92 model bordo güzel fiyatı vardı bugün bakmaya gidecektim 2.integrayı almak için ama satılmış sanırım kaçırdık
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
bu beyaz araç YH199 nickli arkadaşımızın arkadaşlarının diye biliyorum bi pm atın isterseniz.
sanırım bu da benim sattıgım araba renk ve tamponlardan tanıdım ama fiyat garip ... Honda Integra 1.8 1991 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 53603625 __________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: İntegra
|
araç benim sıkıntı yok
__________________________________ inTEGra |
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
fiyatı anlaşabılırsen al bu arabayı sıfır masraf durumundaydı ben sattıgımda çok hor kullanılmadıysada bişeyi olamaz herşeyini boyasını elektrıgını yuruyenını falan ben yapmıştım.
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
fiyat şu an için beni aşıyor ne yazık ki
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
fiyat abartı yazılmış, araç sahibini tanıyorum. eğer iletişime geçersen fiyatta indirim yapacaktır. araç gerçekten temiz, toplayan arkadaş güzel toplamış.
__________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»