|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Tofaş Kartal 1.6
|
Arkadaşlar bu kredi kartlarındaki yıllık kart aidatı bedeli almaları yasalmı ? Son durum nedir bunla ilgili basında çok değişik haberler var.Bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı ?
__________________________________ Biz Böyle Mutluyuz |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 220-221
|
bugün haberlerde okudum bir tüketici mahkemeye vermiş ve kazanmış 6 yıllık geçmişe dair aidatları iade alacakmış
__________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: BMW e30 3.25i Turbo
|
bankalar gerı odeme yapıcaklar sanırım...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Evet bende okumuştum o haberi benden şuan 40 TL aldılar telefonla yaptığım görüşmede bu yasal alıyoruz dediler.
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Astra GTC
|
Hangi banka ?
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: MK2b mJET
|
Davayı bankalar kazandı artık hersekilde kart aidat ücretini alıcaklar...
__________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Finansbank.
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Forumda bu konu ile ilgili çok başlık açıldı arama yaparsan daha faydalı bilgilere ulaşabilirsin..
-Kaymakamlıkta bulunan hakem heyetine verirsen dekontları geçmiş yıllara ait paranı da geri alırsın.. -Uğraşmak istemiyorsan bankanı ara sana bu seneye ait yıllık ücreti bonus olarak geri yüklerler ama telefonda kararlı olduğunu ses tonu ile karşındakine yansıt.. -Daha pek çok yolu var ama en kısa ve sağlıklısı bunlar dediğim gibi daha fazla detay için arama butonu
__________________________________ PSN ID : fleature |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Astra GTC
|
Benim kullandığım tüm bankalar iade ediyor birtek garanti bu konuda inatçı idi taa ki geçen haftaya kadar. 45 tl kart aidatı kestiler aynı şekilde banada yasal alıyoruz dediler , bende ciddi olarak kartı kapatma işlemine başladım son aşamada 50 tl bonus ile işi çözdük
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Bu konu yeni sözleşme yapanlar için geçerli , eski sözleşmedeki açıktan dolayı Tüketiciyi haklı buluyor hakem heyeti ve çatır çatır geri alabiliyorsunuz paranızı hemde geçmiş yıllara ait olanlarıda ..
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: cigerliREXS
|
ne yapmamız gerekiyo dilekçe filan mı vercez ? nereye başvurcaz ? detaylı bilgi verirse bilgisi olan diger magdur arkadaşlarda bilgilenmiş olur
teşekkürler __________________________________ Pro Stock GARAGE ec 813 rexs rodaj bitti ......... |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
12 senedir kart kullanıyorum, 3 farklı kartdan bu geri aidat iadesi ile güzel para kaldırırım başvurayım
600 Lira kart başı desek 1800 lira iyi para
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]() |
eğer yoksa yalan olur o iş ..
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: MK2b mJET
|
Tam olarak nasıl bir yol izlicez bu konuda?? __________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
1- Bankanızın müsteri hizmetlerini arayarak,,(kredi kartı yada bankamatik kartı) geçmişe dönük hesap ekstrenizi istiyorsunuz,,(email,fax)
2- Gelen ekstrelerde kesilen yıllık aidat ücretlerini yada hesap işletim ücretlerinin çıktısını alıyorsunuz 3- İkamet ettiğiniz ilçeye bağlı,, tük.hak.heyetine gidip,,Matbu Evrak dilekçesini dolduruyor,, arka tarafına çıktılarınızı ekliyorsunuz,, 4- Pul parasını ödeyip (yazışmalar için alınıyor),, işlemin nezaman biteceği sorulup,,tük.hak.hey.telefon numararasını alıyor,, tşk edip ayrılıyoruz 5- Nasıl haberimiz olacak sorusunada,,Posta ile bize haber gönderiyorlarmış,,(gerçi bana posta hiç gelmedi,,ama arkadaşıma gelmişti) telefonla arada bir arayıp soruyoruz,, yada bulundukları binada sonuçları panoya asıyorlar,,gelsin paracıklar
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
O kadar extre saklasam kağıt üreticileri beni asardı
Geriye döküm talebinde bulunacam
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
TechWorks
Otomobil: Civic ekk2 K20A swap
|
şubat ayı ve temmuz ayı ekstrelerinde oluyor bunlar di mi yanlış hatırlamıyorum.
__________________________________ Failure is not an option. 5.88sec FI - 10.62sec N/A
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
TechWorks
Otomobil: Civic ekk2 K20A swap
|
hadi ya bak onu bilmiyordum
araştırmalarımı ona göre yapayım o zaman
__________________________________ Failure is not an option. 5.88sec FI - 10.62sec N/A
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |