|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: E36 332i GT3586R Turbo, E270 CDI, PUG 206
|
Arkadaşlar şu ilandaki aracı bilen tanıyan birileri hakkında bildiklerini yazabilir mi? Renaulta fazlasıyla yabancıyım. Arkadaşıma alalım diyoruz ama tabi insanın aklına şüphe düşüyor.
Renault Megane 2.0 RS 2005 Model 25.750 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 53135706 Kazasız ve boyasızmış. Mersine gidip bir süprizle karşılaşmak istemem. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Yok
|
Eğer yanlış hatırlamıyorsam motorun çoğu parçaları garantiden değişmişti bunun ilanda yazmıyor. Nedenini bilmiyorum araç sahibi ile konuştunuz mu motor durumunu ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Audi A3 1.8 Turbo
|
Renault Megane 2.0 RS 2005 Model 25.850 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 55670701
arkadaslar konusu acılmasken bende sorgulatmak istedım bu arac hakkında bılgısı olan varmıdır ? aradım eşi açtı telefonu daha sonra arayın dedı merak ettım __________________________________ Mst Mrv
|
|
|
|
|
|
#4 | ||
![]()
Otomobil: ......
|
![]()
__________________________________ Önden ok gibi arkadan .ok gibi
|
||
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
Mesutgti arkadasin baktigi rs bence fazla kurcalanmis gibi arabanin durusu bozuk bence +on panjura dikkat !!
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: astra sport tourer 1.6 turbo vs ds3
|
bende bakmıştım bu ilana bi kac kez hiç dıkkat etmemışım m tampon olayına
__________________________________ ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM YUNUS EMRE |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: E36 332i GT3586R Turbo, E270 CDI, PUG 206
|
Tamam arkadaş olacak gibi değil pek aklımıza yatmadı. daha doğrusu eleman alalım alalım alalım diye ağlıyor ben engelliyorum. Tekrar bi RS sorgusunda görüşmek üzere.
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: Audi A3 1.8 Turbo
|
__________________________________ Mst Mrv
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Agbi 200 sx e bi bak yan yan
__________________________________ X POWER MUSTAFA GENC http://www.pprmotorsport.com/ Best car part dealer! www.boostprojects.com |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Renault Megane Rs
|
bu araç motor olarak baştan aşşağı patladı ve tüm parçalar değişti buna bende daha önce müşteri oldum o durumlar servisten çıkınca vazgeçtim. iyi bir rs olsa zaten o fiyatlara çok zor.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: 2o7 gT
|
Uzun süredir mersinde ve birçok kez el değiştirdi diye biliyorum..
Hiç gidip bakmadımda pek iç açıcı olucağını sanmıyorum.. __________________________________ |H||K||S|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |