|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Ap RS...
|
arkadaşlar nedense uzun süredir takipteyim sahibinden deki 20 21 clio rs hiç satılmıyor acaba sorun araçlardamı yoksa piyasamı çok kötü ben bi rs almayı düşünüyorum ama 1 2 ay sonra bu araçlar tutulmuyormu yoksa benzin vergi yüzünden mi satılmıyor bence 10 üzerinden 10 arabalar bakıyorum 10 11 liralık geçen seneki 1.4 civicler 14 16 arası ilerliyor bi anlam verebilmiş değilim şuan açın bakın vti lardan daha pahalı 1.4 is ler bu durum benzinden mi kaynaklanıyor acaba herkeze saygılar..
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Bende takip ediyorum sevdigim bir arac rs ler bence kiymet bilinmiyor millet tutturmus hondada honda
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Opel Astra
|
Kasım - aralık aylarında fiyatlar normale döner. Şu an yaz mevsimi olduğundan kimse arabasını satmak istemiyor ve bilinen birşeydir yazın araba piyasası yüzde 10 15 artar.
__________________________________ Custom Electronic Projects
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 2o7 gT
|
Benzinle alakasi yok vti piyasasida ayni yukseliste. Bitanesi tursu bi araba koyuyor 15 yaziyior arabasi temiz olan ilan koyucak o arabaya bakiyor bu 15 se be im arabam 20 eder diyor boyle boyle gidiyor...
__________________________________ |H||K||S|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
RS lerin fiyatı yüksek oldugundanmı satılmıyor acaba ?
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: :)
|
yakıtı üzmez de vergiden dolayı soguk bakıyor heralde millet.bir honda sevdası almış başını gidiyor far karartan yay takan cidiem spec die geziniyor. rs verilen parayı hakeden bir araç bence.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: --
|
ne vergi ne benzin kıymet bilmiolar clio die tutulmuo benzin çok az yakıyor 7 ortalama ile dolaşıorm şehir içi trafik gazlamayla .. uzun yolda ztn değerleri koymuştu arkadaşlar 5 5.5 . vergi 270 280 milyon mu ne ama dediğim gibi clio die tutulmuo.. verdiğim parayıda sonuna kdr hakediyor benzin az yakıo performans 10 numara daha ne olsn istediğim gibi bi araç
2 sene önce biniyordum rs e üstüne 6 araç deiştim ama döndüm dolaştım yine rs aldım çok memnunum
__________________________________ PPR Motorsports |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Clio 1.6 16V
|
genelde yazılan fiyatlar yüksek değil.. 15-20 liraya satılan bir kısım arabaya göre düşük bence. rsler yakıt konusunda ciddi şekilde ekonomik, güc konusunda da kişiyi oldukca mutlu edebilecek araclardır. konforludur, frenaj sistemide cok iyidir ayrıca, yol tutusuda kendi sınıfındaki arkadaşlarına göre oldukca hatırını saydırır.
Plaka sorgulaması yapın, servise gösterin.. sonra oturun koltuguna, o an biraz heyecanlanırsanız, sakın düşünmeyin ve alın sonrası zaten gelir
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
RS nin yabancı forumlarda bir yapılmış araçları bi projeleri var akıllara zarar ama bizim milletimiz tuturmuş bi 106 gti birde vti başka bişi düşünmüyorlar bence 2 aracı toplasan 1 rs etmez donanım performans parça uygunluğu yakıt . ama bikere honda almış başını gidiyor honda kötü bi araba değil ama bana boş geliyor boşuna bilirkişiler dememiş honda iidir ama japon torosudur..
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
inşallah bi rs sahibi olurum bence 15 20 bin lira arasında alınıcak tek araç tabi zevk meselesi
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Clio 1.6 16V
|
hondalarda cok güzel araçlar, kişisel zevkim pejolardan yana değil ama.. he öyle çok fazla araba tecrübesi olan bir herifte değilim ama rs ler gerçekten güzel
git ve al o arabayı
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
bu yaşıma kadar hiç kredi kartı almadım hiç borç yapmadım kredi çekmedim
çok şükürama RS için kaşınıyorum çekecem kredi faiz ödemeye hazırım ))) inşRenault Clio 2.0 Sport 2001 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 49306394 bu aracı bilen varmı bu arac hoşuma gitti sahibiylede konuştuk tabi sizden bilenler varsa daha garanti olur.. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Varbişi :)
|
çoğuda satılıyor bence. bir sürü ilanın sahibi değişti. aynı araçlar aynı resimlerle tekrar ilan veriliyor. 500-1000 ekleyip koyuyor ilanını iş olsun diye. yoksa hepsi aynı sahiplerinde durmuyor. son 3 ayda baya bir rs el değiştirdi.
__________________________________ Şehitlerimizi unutma! Unutturma! |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
valla bana sorsalar vti mı gti mı rs mi diye direkt gider rs alırım 2,0 tadı 1,6 lara benzemez
hem güçlü hemde hacmine göre ekonomik makine daha ne olsun |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Rs mantıklı bi araba binilmesi gereken spor otomobillerden
Ama 106 saxo daki adrenalini ben alamadım hiçbirinde.
__________________________________ Techturkey Fan. |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: clio rs
|
edit:aracı alcağınız zamanda eğer mümkünse rs ten anlayan biriyle birlikte bakın ve alın 06 bs plakalı rs'e de bakabilirsiniz 3 kuruş kar için 5 kuruş zarar etmeyin sonradan üzülmeyin bunu yaşayan çok kişi var. Son Düzenleyen ozanbulbul; 05-08-2011 23:02. |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: Clio RS
|
![]() ![]() bende rs ın ıcını komple soktugumde cok heycanlanmıştım
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Varbişi :)
|
adrenalin derken ölüm korkusu mu
__________________________________ Şehitlerimizi unutma! Unutturma! |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Clio RS
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 04:31 ::::

2 sene önce biniyordum rs e üstüne 6 araç deiştim ama döndüm dolaştım yine rs aldım