bu araba patlak öncedende galeride satılıktı satın alındı başka birine 14.500 e satıldı şimdi gene 18.000
Printable View
bu araba patlak öncedende galeride satılıktı satın alındı başka birine 14.500 e satıldı şimdi gene 18.000
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 18.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 55890462
bu araçtanmı bahsedıyosunuz
Sahibindene araç danışma ofisi açsak ihya oluruz vallahi :)
RS güzel araçtır kısmetse almak alırız :)
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 18.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 55890462
aracın direksıyonuna dıkkatlı bakın airbag acmıs buyuk ıhtımal ortası daha yenı duruyor kazası var demekki zaten 160 binde 18 etmez gibi gorunuyor 15-16 ancak
o galeri ilk ilanı 16 binden verdi bir iki forum araştırması yapıp 18 e cektiler sanırım :D
direksiyon simidi yeniden kaplanmış sadece. 1 hafta önce de vardı bu aracın ilanı. 34 Yn 3157 aracın sol sisi kırıktı, tampon çizikti bunlar yaptırılmış, ayrıca direksiyon simidi kaplanmış. ben satan kişiyle görüşmüştüm. kesinlikle değişeni olmadığını 3 parçada sadece boyası olan ve içinin ısrarla çok temiz olduğunu söylemişti. sigara dahi içilmemiş içinde. açıkcası bi ara baya düşündüm alayım mı diye ama tek sıkıntısı km 160bin olması. bu arada eski fiyatı 16500 idi. az bişey masraf yapılıp 18000 yazılmış...
Varsa tandıdıktan Clio 182 lik bende alıcıyım tabi ucmamak kaydıyla :)
Denizlideki sarı ne oldu acaba bilen varmı birde ist da motor sporları ile ugrasana birinde var mavi cok nefis duruyor alet ..
[QUOTE=Epicurus;2507360] tek sıkıntısı km 160bin olması. QUOTE]
kaç kmde araba arıyosun?
11 yaşında araba bunlar.sayıları bellı.km dusurmek cocuk oguncagı artık.cogununda km sı dusmustur kesın.bu adam km sını 110 bıne cekse gıdıp alacaksın yanı.
arabayı gıbıp canlı bakacaksın,begendıysen ıcı dısı temızse alacaksın. hepsı aynı yasta zaten.km cok onemlı degıl bence.
bızde 2000 model 430 bınde de araba var 98 model 250 bınde de 2000 model 160 bınde de. bunların içinde en haşatı 160 bınde olanı:D acıklayıcı olmustur umarım
fiyat fazla gelebilir ama bence sahibiyle görüşün derim.aracı canlı olarak gördüm boyası çok çok güzel tavanda boya yoktu galiba,içi de yıpranmamıştı.
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 19.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 55877137
bence rs in tipinden kaynaklanıyor
abicim iyice ayağa düşmeden alın bir RS, hevesiniz kalmasın.. gerçekten fiyatı makul bu arabaların..
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 49306394
ŞU ARAÇ HAKKINDA HENÜZ Bİ BİLGİ ALAMADIM SANIRIM KİMSE BİLMİYOR GEÇMİŞİNİ
İLLA 1000 KM GİDİP BAKMAM LAZIM SANIRIM :)
lpg li bi rs kaputu ağır die hatırlıorm kazası var.. biz rolling yaparken inceleme fırsatım olmuştu lgp olduğundan dolayı ztn almam ben olsam :) onu geçtim kondsyonu iyi değil yürürü filan baya arkamızda kalıodu bunlar gerçi önemli deil bi genel bakımla eski haline döner ama iyi değerlendir o kdr yol boşa gitme:) şaşe no filan iste sahibinden baktır iyice..
Byp deki aem yapistirmasini eger Ayni yere yapistirmadilarsa bnm 182lige benzior...
iyi hoş araba, güzelde gidiyor, fakat arabanın içine binince özellikle konsolu yüzünden bir spor araba izlenimi vermiyor. Zamanında çok gidip geldim rs 2.0 mı 3o6 gti mı, sonuç 3o6 gti oldu. Tabi zevk meselesi rs de çok güzel bir araba.
ama hatırlarsan km'si 30binlerde olan 2005 model gri RS satılıktı.. bence bu o RS...
izo seninki egzantrikli falan deilmiydi yaw
yok bu durum 1.4 lere bbs rs jant takıp , jdm far ve arkayada bıraz kamber verıp apaçilerin altındaki araçları dünyanın en temiz en güzel aracı sanmalarından kaynaklanıyor , neredeyse 1.4 is ler 1.6 ies ler vtı fıyatına vtec2 ler type-r fıyatına satılcak, dün bir ılan gördüm inanamadım beyaz 2005 ls vtec2 38000 tl :D