orayi doldurmakla is bitse keske...
Printable View
orayi doldurmakla is bitse keske...
mükemmel olur aslında... bu ülkede GEÇMİŞİMİZİ UNUTTURMAK İÇİN ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar...
Eylül 15-20 gibi olursa sanırım en güzel zaman olur. O zaman bir aksilik çıkmazsa bende varım.
Buluşmalara gelmem ama buna gelirim.
resmen ataturku unutturmaya calısıolar her koldan ellerınden gelenı yapıoyolar.. ben canakklelelıyım yaz mevsımıınde sureklı heryerden beledıyelerden fln turlar gelıo rehberler artık kımın adamıysa ataturkten gram bahsetmıo ne yaptıgı hamlelerden ne kahramanlıklarında .. yok yeşil sarıklılar gokten ınmıs yok bızım askerler karısya 5 metre gorunmus yok bulut gavur askerlını yukarı cekmıs gıbı hurafeler anlatıp mılletın aklını celıyıolar..tabıkı rabbımız yardımlarını ustumuzden eksık etmemısıtr yanlıs anlasılmasın ama resmen adamlar ataturku sılıyo
çok güzel bir organizasyon olur bende katılmak isterim...
Çünki Sevmiyorum
Çünki Kahpelik Yapıyolar
Çünki Haksızlık yapıyolar
böyle çünkiler gider :) hıc yere haksızken sana hıc ceza yazılmadımı yazıldıysa hosunamı gıttı vatanı ıcın olen askerler sehıtler var polısler ellerınde sıs bombası at ustlerıne don gıt yapıyolar alsalar ya ıcerı salmasalar ya ! cok uzun konu yanı sevmıyorum kardesım bu kadar basıt kımse bana ovmesın polıslerı he ıyılerıde vardır ama nadir ! bu yuzden grupca oldukmu oraya gıderken bı sebebımız var Vatan ugruna gıderız keyfı keder gezmeye Deyil !!
ben aracıma 3-4 kısıyı alabılırım hemıde dızel :d
hop hop yavaş ol.
tüm çanakkale muharebelerine katılan düşman kuvvetlerin ağzınadan çıkan ve hepimizin yıllardır dinlediği gerçeklere hurafe deme.
inanmıyoprsan inanmıyorum de.ama öyle hurafe diyerekten topyekün silip atmaya çalışma.
o savşlar ne komutanlık dehası ne silah gücü nede taktiksel tespitler vesileyisle kaanılmadı.
bu yukarda saydıklarım belirleyici faktörlerden birisiydi.
sen istediğin kadar komutan ol o askerler istediği kadar cengaver olsun o taktikler savaş tarihinin görmediği dehalıkta olsun.
bir hiç olarak oylesine büyük bir güç karşısında bukadar zavallı durumdan galip ayrılmak için ihtihaç duyucağın şey İLAHİ kudrettir...
hazreti ALLAH buyurdu ol dedin OLDU !
kimse burada Atatürkün savaş sahasındaki dehasını ALLAHIN yardımlarından ayrı tutmasın.
gazi mustafa kemalin dehası ve savaşan askerin çabası okadar takdire şayandıki ALLAHÜTEALANIN müjdesine nail oldu !!!!
ne müjdesimi ???
BİR ANZAK ASKERİN SÖYLEDİĞİ ANALIRINDA ANLATTIĞI ÜZERE şu...
GÖK YÜZÜNE BAKTIĞIMIZDA OSMANLININ KULLANDIĞI YAZI DİLİNDE ŞU YAZIYORDU.
ZAFER ELBET İNANANLARIN OLACAKTIR !!!!!
şimdi ağzını topla ecdada HAZRETİĞ ALLAH tarafından bahşedilmiş bu ulu mücadelenin hiç bir organına dil uzatma.
cümlenin sonunada yanlış anlamayın falan yazarak masum çıkmaya çalışma.
YANLIŞ ANLARIM.......
gitsin herkes anıtkabire Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK e bi fatiha okusun şimdi.
gaye olmadan hedef belirlenemez ALLAHIN yardımı olmadan da O HEDEFE GİDİLEMEZ !!!!
kardeşim sen benı allahsız ateıst fln sandın herhalde :))
cok guzel bı cumle yazmıssın yukarıda gazi mustafa kemalin dehası ve savaşan askerin çabası okadar takdire şayandıki ALLAHÜTEALANIN müjdesine nail oldu !!!!
işte olay burda zaten anlatılanlarda Yüce önder Atatürkümüzün adını almıyolar agızlarına
haşa.ben ataist faln sanmadım.
sadece kurduğun cümlenin şekli çok yaralayıcı idi.
bunu düzelt bende yazdıklarımı tamamen silicem.
tadımız bozulmasın.
saygılarımla.
tadımızı bozucak bısey yokkı zaten neden gerıldın onu anlamadım... herkes her goruse saygılı olmak zorunda..
tamam ozaman.sana göre süt bana göre çikolata.
sende rsin bunlara hurafe ben derim gerçek.
hayırlı ramazanlar.çıktım.
bak işte ne guzel yazmıssın neden polemık yaratıyosun ki.. neyse sorun yok hayırlı ramazanlar