uyar, bekleriz
Printable View
uyar, bekleriz
havalarda güzel toplanıp gidilce harika olur
Ölü bir insanın En çok ihtiyac duydugu arkasından okunan Duâ dır
Allah rızası için 3 ihlas bir fatiha okusanız oraya gitmekten daha hayırlıdır
öncelıkle klişe olmasın ama bızce ölmememıstır kendısı...
zaten her fırsatta kendıne mınnettarlımızı sunuyoruz.. oraya gıtmektekı amacımız onun ızınde oldugumuzu bölücülere irticai faalıyetlerde bulananlara bırkez daha göstermek bu ülkenın sahıpsız olmadıgını elbet bı gun tokat gıbı cevabımızı verıcegımızı gostermek..
saygılar
bugün ostime araç bakmak için gittim bu kadar yol tepmişken ATA'mızı da ziyaret edelim dedim. herşey muhteşemdi gerek tablolar gerek o dönemin şavaşlarını maketlerle canlandırmaları say say bitmez. hele ki nöbet değişimi tüyleri diken diken oluyor insanın.
Atatürk bi vasiyette bulunmamış. onun tek istediği çok sevdiği memleketinin şanlı bayrağını dalgalanırken mezarından görebilmekmiş ki öyle biyere gömülmüş anıtkabirin en büyük camından bakılınca ankara kalesindeki şanlı türk bayrağı dalgalanırken görülyor
muhteşem bir organizasyon olur
hatta İstanbuldaki arkadaşlar için sölüyorum burnumuzun dibindeki İstanbulun fatihi Fatih Sultan Mehmet hazretlerini Fatihte. Süleymaniyede naaşı yatan Kanuni Sultan Süleyman hazretlerinide topluca ziyaret etmeliyiz her gittiğimde turist harici kimseyi görmüyorum mezarlarının başında
anitkabire gidelim derim; bende varim.
nasıl olur nasıl gidilmez
hemen dua okuyun gitmeye gerek yok fikirleri verilmiş.dua okumasını çok şükür sizin kadar bizde biliyoruz.oraya gitmek ayrı bi olay ayrı bi amaç.ona bakarsan her ölünün arkasından oturduğumuz yerden dua okunabilir ama bayramda seyranda gidip mezarlıkta okumuyomusunuz?
organizasyon varsa her şekilde katılırım aracım tek koltuk ama bu organizasyon için koltuk bulup takarım yeterki biri bu işe öncülük etsin...
şu konuyla makara eden adamlara şaşıyorum.... ve bu duruma düşürenleride alalh havale ediyorum
Hakikaten şu konuda makara yapmayın bari.
Cok dogru soyledin tool..
Sadece oraya gitmekle ve ya koluna Atatürk'ün dövmesini yaptırmakla onu da geçtim milli bayram olan günlerde facebook profil fotosunu Atatürk yapmakla olmuyor bu işler.. onun yolunda gitmiş olunamaz sadece onu putlaştırıyoruz acı ama gercek bu..Onu eğer yaşatmak istiyorsak fikirlerini verdiği mücadeleyi devam ettimektir vatana millete hayırlı birer insan olmaktır mesele olan..365 günün 1 gününü ayırıp anıtkabire gidersin ama geriye kalan 364 onun gosterdigi yoldan gitmedikten sonra o 1 günün ne anlami var ?
gitmek istedilerde yoldan mı çevirdiler.
istedinde gitmiceksin diye tehdit mi ettiler.
unutturmak dediğin AZALDI diye vurgulanmasını isteyen yapan eden medyadır.medya kimlerin elinde belli
dediğin gibi ankara draglarına gidenler toplanıp ziyaret edebilirler güzel fikir
atamız olmasaydı bugun yorgo veya hristo olabilirdi isimlerimiz unutmayalım ... anıtkabir cumhuriyete inanan atamzıı seven herkezin ömründe mutlaka görmesi gereken bir yer gidilmesini şiddetle tavsiye ediyorum
Varsa izmirden gidecek beni de alsin. Daha once gittim ve hic doyamadim Ata'm a yine giderim hep giderim..
Zaten isin guzelligi orda be kardesim. Unuttugunun farkinda bile olmuyorsun kendini sorguladiginda da bi sonuca varamyorsun. Oyle ve ya boyle uyutuyorlar. Ders kitaplarinda bize ogretilen bayragimizin renginin sehitlerimizin kanindan geldigini bile degistirip Turklugu simgeliyor demisler.. Turk rengi turkuazdir. Su an yolda trafik isigina teror orgutunun rengi diye kufreden vatandas Turk un binlerce yildir nevruz bayramlarinda kulladigi renklerin bunlar oldugunun farkinda degil. Uyan yozlasiyoruz!
sehır dısından gelmek ısteyen olursa seve seve mısafır ederım arkadaslar :) unutmayın kapım herkeze herzaman acık . bırlıkte gıder gezerız ANITKABİRİ ...