Gecelik $49 dan kalacagiz sheratonda yani konalama en ucuzu :). Yunan adalarina gidisle ilgili bilgisi olan varmi ?
Printable View
Gecelik $49 dan kalacagiz sheratonda yani konalama en ucuzu :). Yunan adalarina gidisle ilgili bilgisi olan varmi ?
konuyu daha yeni gördüm. eğer okuyabilirsen taksiciye vereceğinene yakarsa koyarız ben götürüveririm problem değil.
havalimanı bana 10 dk :D
3 hafta fln oldu galiba.
295 tl görünüyo günlüğü sheratonda :D
Starwood uzerinden ( sheratonun bagli oldugu grup ) yaptim rezervasyonu. O fiyattan yararlanabilmek icin herhangibir calisanin belirli dereceden yakini olmaniz gerekiyor.
bu durumda rezervasyon fiyatını olağan bir fiyat gibi yazmanız burdaki kişileri aldatabilir.
cunku konaklama pek ucuz degıl cesmede. ama işin içinde olanlar için söyleyim herhangi kıyı şeridindeki şehir merkezlerinde normal oda kahvaltı olan orta halli otellerle de aynı sayılır.
şaka gibi, 11 euroya sakız'a gidiliyormuş bende 2-3 gün önce öğrendim:)
ayrıca;
çeşme - Ylmaz ZDL - Hrriyet
Havaalanindan otogara geldim otogardanda alaçatiya 110 tl ye taksiyle geldim su anda ilica plajindayim 40 tl ye klimali apart oda tuttum hemen plajin 2 arka paralelinde mustu nerdesin? Buralarda uye arkadaslar varsa tanisabiliriz
dün gece ordaydım ramazan dolayısıyla biraz düşüş var gözledim çeşmede
Alacatida Oteli'm var kalmak istersen www.alacatisakizev.com çarşının girişinde tanışmak icinde beklerim uğrarsanız bişeyler ismarlar her türlü konuda yardımcı olurum