|
|
#1 | |||
![]() |
arkadaşlar son aldıgım habere göre bu akşam bütün modifiyeli araçlar trafik denetlemesine taabi tutulacaktır bilginize bu akşam yola çıkmamanızı tavsiye ederim
__________________________________ AHM performance Mapped by Ecufast jet turbo http://www.facebook.com/pages/powere...46?ref=tn_tnmn |
|||
|
|
|
|
|
#2 | |
![]()
Otomobil: b5
|
nasıl yani?
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Tüm Türkiye genelindemi ?
__________________________________ PISTON GARAGE Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır M.Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
stock olan alkol alsada rahat yanı nasıl ıs anlamadım
![]() kaynak saglammı? __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: yok
|
butun modıfıyelı araclar derken
![]() bıraz daha acarmısın nerden kımden duydun
__________________________________ Hayali kürdistan olanin,mekani KABRİSTAN olucak!! |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
kaynak nedir ve detaylar nedir ???
__________________________________ PISTON GARAGE Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır M.Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: turbo s2k / tdci
|
ya genelde amirler çeşitli zamanlarda o günlerde polislerin yoğunlaşması gereken denetlemeleri dile getiriyolar, bu da öle bi durumdur herhalde, duyum almıştır arkadaş.
bazen filmlileri alın diyolar, bazen alkollü sürücü bazen muaynesiz araç veya asayiş için, arama yapın uyuşturucu arayın diyolar, bazen gbt ile kaçak bulun diyolar gibi gibi... __________________________________ Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000! |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
bi akrabam gazeteci ondan duydum bu akşam yola çıkma dedi türkiye geneli heralde ekzozlu araçlar özelikle
__________________________________ AHM performance Mapped by Ecufast jet turbo http://www.facebook.com/pages/powere...46?ref=tn_tnmn |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Corsa Dti
|
neye göre modifiye ?
__________________________________ .
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
dün tokyo drift i izleyip etkilenen olmuştur diye önlem alıyorlardır belkide
__________________________________ KÜÇÜKKEN; KIZLAR BARBİE bebeklerden,ERKEKLER ARABALARDAN HOŞLANIRDI!..
BÜYÜDÜK; Şimdi KIZLAR ARABALARDAN, ERKEKLER BARBİE'lerden HOŞLANIR OLDU...! ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: 106 GTI :)
|
Ya işte sis farına bile yazacaklar demekki ona göre ,en sevmedigim uygulama çeşidi her köşe başında oluyorlar ve kesinlikle yazmadan bırakmıyorlar
Teşekkürler uyarı için,sivasda şu an trafik polisleri cirit atıyor zaten dogru bilgi |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: K-B-F series Honda motor co.
|
inadına evo ile çıkıcaz bugün
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: Out Tramway: İn
|
__________________________________ ![]() ...::: Game For Life :::... Hayat Kızgın Boğa, Ben Kırmızı Pelerin... " İçimdeki Şeytanın Ensesindeyim "
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
haha bende setra ile yola çıkacam bugün
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
e 6 da görünen evo yu kakalayın bütün çıkışları tutun hehe
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Taunus 1.6 GT ( Cosworth project), Taunus 2,0 GTS, Taunus 1.6 GL (Toplanmayı bekleyen)
|
Ahahaha
![]() dikkatli olmak lazım. Çevirmeye düşen olursa burdan yerini bildirirse güzel olur |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: HYUNDAİ ELANTRA 2011
|
bılgı dogru trabzonda her sokakta trafık polisi mecvut 306 gtiyi bagladılar egsozddan ddolayı
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 206Quik & e36 Coupe
|
bilgi için teşekkürler, araçta egzoz ve film yok zaten angel+stop+ basıklığa bişi demezler heralde bu gece çıkıcaktım
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: Out Tramway: İn
|
Geçen öyle bir çevirmeye denk geldik daha ehliyet ruhsat sormadan kaputu açın dedi Polis...
__________________________________ ![]() ...::: Game For Life :::... Hayat Kızgın Boğa, Ben Kırmızı Pelerin... " İçimdeki Şeytanın Ensesindeyim "
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |