|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: rx8 bmw e90 316. F800Gs
|
Hepinize güzel günler dilerim oncelikle TT ailesi.Kafamı çok bozan bu modern zaman deynekçilerine kafam öyle bozulduki nasıl kaçılır ne yapılabilir yasal haklarımız nelerdir biraz araştırdım bulduklarımıda bursa sizlerle söyle güzelce paylaşıyım dedim fakat oncelikle olumsuz yanlardan bahsediyim.
1- öncelikle evinizin önünü ,işyerini kapatan ispark'a karşı bişey yapamıyorsunuz belediyeden onaylı ve kira veriyorlar 2- size verilen cama konulan fişleri almayı unutmayın bunu daha sonradan acıklıycagım 3- cadde , çift taraflı yollara aracınızı bırakmayın şimdi gelelim haklarımıza 1 aracınızı 15 dakika süre ile 4lüler çalışır şekilde bekleme hakkınızın olduğunu unutmayın (Bekleme amacıyla yapılan duraklamanın süresi en çok kaç dakikadır) bu şekilde arama yapabilirsiniz 2- parası verilmediği taktirde size verilen fatura irsaliye veya fiş size tebliğ edilemez (yukardaki 2. soruya cevap) 3- sakat özürlü araclardan hiçbir sekilde para talep edilemez. bunların dısında bolulu bir avukatın emsal gosterıcegım ve kazanılmıs davayı persembe gunu ıtıbarı ıle dılece vererek harekete gecırdım umarım hepımızın ısıne yarar __________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: before czt after picanto
|
benim de plakaya bişeyler yazmışlar...heralde beni göremediler ilk başta sonra arkamdan plakaya yazdılar
sitelerinden bakılabiliyo yazılanlara ödemicem ama banane taikp etsin adam gibi |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 09 S2K / Red Rocco
|
Vallahi ben Ospaki cok basarisiz bulmuyorum sahsen onceden yanimizda kiz arkadasimizla kardesimizle annemizle iniyor elin ikitane kurtu yanina geliyor garip uslupla para istiyordu itlerle muhattap oluyorduk onun yerine su an en azindan konusmasini bilen laftan anlayan adamlarla muhattap oluyoruz..Ayrica birr cok kisiyede ekmek parasi oldu ve belediyeye guzel bir gelir kapisi yani verdigimiz o paralar o.c. Lere gitmiyor pkkya yaramiyor bu acidan dusunmek en mantiklisi...
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
Otomobil: subaru outback 2.0D
|
Ben ispark görünce cin çarpmışa dönüyorum. Caddede özellikle dikine gelen sokaklara akşam 19:00'a kadar asla park etmiyorum. Paralel olanlarda yer arıyorum. Ama işin dahada ottan kısmı, adamlar gidince gene dengesiz deynekçiler ortaya çıkıyor. Hani bu olayı engellediklerini iddia ediyorlarsa külli yalan. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: before czt after picanto
|
İSPARK Otopark online plaka borç sorgulama, online plaka borç ödeme
burdan bi inceleyin derim benim bacanak ödedi o biraz pinpiriklidir ama bunun bi yaptırımı olamaz şu an için
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
ısparkı cok nadır kullanıyorum genelde hıc sevmem kullandıgım zamanlarda ıse turkcell platınıum a kayıt yapmıstım plakamı her ay 5kere kullanma hakkım var ıyı oluyor
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
Ben de genelde memnunum Kadikoy'un gobeginde guvenle aracimi parkedebiliyorum istedigim zaman, daha da kotu biriyle karsilasmadim guleryuzle ayakustu muhabbet bile ediyoruz adamlarla
Bir tek Fenerbahce'dekiler kotu oldu, bir de saati 12'ye uzatmislar, valeye de asla vermedigimde ara sokaklarda dolanmak zorunda kaliyoruz
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: Vw 9n
|
geçen gün arabayı park ettim ne girerken ne çıkarken görevli geldi gitti sağa sola da bakındım kimse yoktu şimdi netten sorgulattım yazmışlar cezayı.
15dk olayını bende biliyorum ama uygulamada pek fazla gerçekleşmeyen bir olay. İspark belediyeye ait bu arada,en saçma sapan değnekçilerin bile olmadığı yerlere İspark girdi artık. __________________________________
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Bazı yoğun bölgelerde "15 dk. duraklama süresi vermiyoruz gardaşım, 5 dk. dur sonra yazarım haa" diye abuk subuk konuşan görevliler falan olabiliyor. Bu arkadaşlara karşı dikkatli olun, hakkınız neyse alın.
Aklınızda olsun: Buna benzer görevlilerle alakalı ne sorun yaşarsanız hemen beyaz masayı arayın, telefon numarası ispark tabelalarının üzerinde var ve işe yarıyor. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Type-r ın oğlu FD6
|
aslında güzel bişey. belli bi düzen içersinde oluyorsun
__________________________________ ♥ FD6 Civic http://www.tolgakaynak.com Tolga KAYNAK Facebook Grub
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Grande Punto
|
Insanlar evinin onune araba park edemez oldu...
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: fd6 # si
|
bu ne ya iki aracımdada borç gözüküyor biri 2011 model 2009 da otopark borcu var gözüküyor digerini sadece işe gitmek için kullanıyorum dükkan önünde duruyor sistemi güzel kurmuşlar kafalarına göre yazıyorlar anlaşılan
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Benim en son 2300 TL cezam vardı, artık o da görünmüyor iletisim noktalarına müraacat edin yazıyor.
Umrumda da degil acıkcası, o parayı babayı alırlar. Keserim bizim caddedeki parkcıları sıradan ![]() Kapımdaki isparkcı megane1 ile ise basladı, 6 ay sonra megane2 aldı, simdi caddy sahibi. Ben binemiyorum caddy gibi arabaya, bi de kapımda para ödeyip iyice zengin mi edeyim adamları? __________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Mercedes C200k,BMW e46,e90,Freelander II
|
Degnekcilerden iyidir ispark.Onlarada para veriyorduk bunlarada.Bunların en azından kim oldugu belli.Ayrıca park halindeyken aracınız sigortalanmış oluyor hasarları karşılıyorlar sanırım.
__________________________________ SAMPIYON GALATASARAY |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: b5
|
resmi değnekçiler,kaldırımda ağzında sigarayla bekleyip 5 tl isteyen tiplerden hiç farkları yok bana göre..mümkün olduğu kadar kaçıyorum isparktan mecbur kalmadıkça bırakmıyorum.
birde bu dörtlüler açık 15 dak bekleme hakkımız olduğunu görevliye nasıl ispat edebiliriz? __________________________________
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: nissan navaRa & 106 gti
|
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]() |
rica edince bazıları para bile almıyor
az durcaksam rica ediyorum kabul etmezse plakaya yazarsın diyorum bu 15 dakka muhabbetini bilmiyordum çok sağol
__________________________________ PSN: sametozeren
![]() |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: x sechs
|
bugüne kadar hiçbir cezayı ödemedim
![]() hep bir af çıkar diye bu cezalarada af çıkar elbet yerel seçimlere ne kaldıki
__________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |