trafik cezalarını ödemiyorum kalkıp bunu mu ödeyeceğim (: öyle her isteyene verseydik ohooo. benimde sorgulamada 5 tl çıktı borcum ancak ben öyle bir şey hatırlamıyorum.
Printable View
trafik cezalarını ödemiyorum kalkıp bunu mu ödeyeceğim (: öyle her isteyene verseydik ohooo. benimde sorgulamada 5 tl çıktı borcum ancak ben öyle bir şey hatırlamıyorum.
ispark cezalarının bir önemi varmı, vergiye işliyormu?
ispark borcu var diye noterde satıştan dönen oldumu??
kgs gibi birşey bu..
arabamı aldığımdan beri hiç bir isparkla alakalı yere parketmediğim halde nasıl oluyorda 13 tl borcum oluyor anlamıyorum.bana göre güvenilir hiç bir yanı yok adamların
Basın kartı sahibi oldugum için ücretsiz aracımı bırakabılıyorum İspark'da aracınıza birşey gelirse birazcık üstelerseniz onların kendı sigortaları ile karışılıyorlar
ilk 15'dk ücretsiz siz giriş yaptıgınızda plakanızı not alıyor 15'dakıkayı geçtiginiz takdirde ücrete tabi tutuyor
benim arabamın 2009 ve 2010'da 2 adet borcu görünüyor, meblağ 18 lira bir şey değil ama ne noterde ne de temmuz vergisini yatırırken böyle bir şeyle karşılaşmadım. benim borcum değil, anladığım kadarıyla sıkıntı da çıkmıyor (aracı alalı 1 ay oldu), bu şekilde de satarım :D
Benim de 5TL borcum varmış, yeni yazmışlar ama nerede hangi tarih belli değil. Saçma sapan işler, ben de memnunum ispark'tan ama şu çıkan ceza tat kaçırdı :)
Bana sorarsanız ispark ın zararından çok yararı var.
Pimapenci dükkanı olan adam kamyonum gelecek deyip
kapının önüne kepenkleri koyup 3 arabalık yeri gasp edeceğine
varsın ispark vatandaştan çok da uçuk olmayan yerine göre 2-3 tl park parası alsın.
En azından parasıyla arabamı koyabiliyorum.
Ama şuna karşıyım park etmediğim aracımın plakasına sorgulamada 20 tl ispark cezası yazmasınlar. Hoş kim kanıtlayabilir eleman bana uyuz oldu yoldan geçerken kesti park biletini.
Kimse ispatlayamaz. Böyle bir yetkisi de yok zaten.
Şimdi kontrol ettim 13 TL gözüküyor.. İspark ilk çıktığından beri gıcık oluyorum. Ataşehirde oturanlar bilir Ata çarşının önünde değnekçi mi vardı Migrosun , Mc Donalds 'ın önünde değnekçi mi vardı buralara İspark geldi kuruldu.. Gitsin kuruluş maksadı ney ise onu icra etsin Taksim ve Talimhanede değnekçileri engellemek için kurulduysa o bölgede ve değnekçilerin olduğu yerlerde dursunlar evimizin önüne gelip bizden para istemesinler..
Hoş artık izmirde yaşıyorum problem kalmadı ama önceden yazılanlar yüzünden *#^!!+*>__< ispark
beyler ataşehirde sanrım yazılan 3 tl borcum var can sıktı :D
google ispark yaz altta zaten online borç öğrenme var oradan girip plaka ile öreniyorz :D
istanbulu bilmem ama izmirde izelman var gayet memnunum ben sabit 4.5 alıyorlar ama benim iş yerinin olduğu çevrede kapalı otoparklar ve otopark mafyaları minimum 8 9 dan başlıyolar (pasaportun oralar) ama yer bulmak şans işi... Akşam 9 yada 10 dan sonra para almıyorlar istersen sabah çıkar arabayı fark etmiyor.
İnsanların evlerinin önüne gelen yerlerdeki uygulamalar dışında beğeniyorum İspark'ı.
Bende baktım şimdi, 38 Lira borç çıktı. Ve nedense hiç birini ne ben, nede babam hatırlıyor. Çok saçma değil mi ? Adam belk bana kıl oldu, yazdı plakaya. Yersiz bi uygulama olarak görüyorum. Elbetteki değnekçilerden arındırması güzel bişey ama saat 19.00'dan sonra nasıl olsa yine onlara geçiyor sıra.
Bildiğim kadarı ile İŞPARK'ın cezalarının ödenmesi diye bir kanun-kural yok.
"Yersen" modunda, "korkansan öde" yaklaşımı var.
Araba satarken falan karşınıza çıkmıyor zaten.