800 tl cıvarı ne alınabilir sıfır veyahut ikinci el ben biraz prof işi olmasınıda ıstıyorum ayrıca marka olarak ne dusunebılırız ???
800 tl cıvarı ne alınabilir sıfır veyahut ikinci el ben biraz prof işi olmasınıda ıstıyorum ayrıca marka olarak ne dusunebılırız ???
www.honda-tech.com
pentax k100d super var bnde. dedigin fiyatlara verebilirim arti yaninda da sigma 70-300 apo macro ile birlikte..
hatta sanirim lowrider ve tholl-ga da zamaninda bu makineyi kullaniyorlardi=) referans olarak=)
yanlıs anlama cok anlamıyorumda makınadan bunların lenslerı degısyrmu erman
www.honda-tech.com
çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....
d80 var malii nin makinası satıyor bana bırakdı askere giderken birisi şehir dsından gelecekdi öyle kaldı adam gelemedi.... 1000 lira gibi fiyat istiyordu makina ciddi anlamda temiz çizik falan yok gökan kutulu şefaf posetine kadar saklanmıs fiyatta biraz yükseltme şansın varsa istersen görüşürm son fiytını sorarım ama 800e bırakmaz diye düşünüyorm
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Ben de arıyorum şu gözüme çarptı,
Hepsiburada.com : Fujifilm FinePix S2950 14.0MP 3.0" LCD 18x Optik Dijital Fotoğraf Makinesi (HD Video Çekimi) | Fotoğraf ve Kamera
imzasız..
vectra kendi çekimim
38 KraL (KL) 956-Opel Vectra 2.5 V6 | Facebook
leon kendi çekimim
Kara Büyü-Seat Leon-38 LN 047-Bu Motor Kaputu Kayseri'de Tek!! | Facebook
Focus ST,karışık benimde var,arkadaşlarında,ama 3-4 poz dışında hepsi S2700 çekimi
Ford Focus ST 2.5 Turbo-Kayseri | Facebook
üstekilerin az biraz ışıklarıyla oynadım ve yazı ekledim,zaten daha fazlasını yapamıyorum shop'tan anlamıyorum
bunlarda orjinal hiç ellenmemiş
sadece araba fotoğrafı çekmiyorum
![]()
Focus resimleri güzel çıkmış kaliteside güzel gibi benziyor,ama vectra normal telefon çekimi gibi kararsız kaldım valla
imzasız..
Yarı digital yarı prof gibi düşün bence o makineyi. Biraz daha biriktirip, canon ya da nikon almanı öneririm. Sıfır fujifilm almışsın ya da digital fotoğraf makinesi almışsın hemen hemen aynı şey. İkisini de satarken zorlanacaksın, fakat bi eos 450d aldın diyelim, istediğin zaman satıp, model yükseltebilirsin, lensini değiştirirsin makineyi dğeiştirmen gerekmez v.s![]()
Instagram: mutusgarage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)