50 lik bütçe ayırdığı için yakıt sorun olmaz diye düşünüyorum.s2000 sağlam araçtır bence ilk arabası olup allah kaza bela vermesin direksiyonu nasıldır bilemem ama ilk araç olarak bu kadar yüklü aletlere girişmek gerekmediğini düşünüyorum.
Printable View
50 lik bütçe ayırdığı için yakıt sorun olmaz diye düşünüyorum.s2000 sağlam araçtır bence ilk arabası olup allah kaza bela vermesin direksiyonu nasıldır bilemem ama ilk araç olarak bu kadar yüklü aletlere girişmek gerekmediğini düşünüyorum.
Yaşı yanlış girmişim. Lise son sınıf öğrencisiyim. Tek kapı ve bana açıkcası üstümdeki hem pratik, hemde teknik acemliği attırabilicek bi araç arıyorum. Baştada belirttiğim gibi aracın illa ki 50000 lira olmasına gerek yok. İşi öğretsin yeter. 20 bine araç alıpta onunlada uğraşabilirm. illaki 50000 lira vericem diye bi kural yok ortada.
18 yasında süratli arkadan iter bişi almada cesetin genç olmasın bence...
Babanın petrol şirketi var galiba ?
Bence al bi şahin, 131 vs üzerinde iyice piş, araba sürmeyi değil, şöförlüğü öğren sonra ne alıyosan al..
Aralığı biraz daraltması lazım bence öncelikle 50 ye değil 35 40a neler olup üstüne 10 da iş yapsa neler olacağını kim bilebilir :)
Güzel torku olan dizel bir araba al biraz daha tecrübe kazandıktan sonra bence daha hızlı bir sınıfa geçiş yap. Aynı hatayı yapmış ve 19 yaşında ölümden 2 defa dönmüş birisi olarak gerçekten tavsiye etmem şuanda hızlı bir araba almanı.
ilk araba olarak S2000-rx8-m3 gibi araçlar tehlikeli olabilir ben olsam bi 3.20 cabrio alırdım abi hem cabrio daha ağırdır
1.4 tek kapı civic al.. ciddiyim.. ehliyetin de henüz yok ne kadar iyi sürerim desende trafikte iş değişir.. tecrübesizliğini atacağın en iyi ve görseli olan araç 1.4 hb civic olur senin için...
cooper s al pişene kadar ;)
1.9 gereksiz olur satarken sıkıntı yaşarsın. 1.6 Tdi yada neyse en çoksatılan modeli bence çok mantıklı bir seçim olur.
Jant Lastik ve Coilover ile gerçekten dikkat çekici bir araban olur keyifle sıkıntısız binersin ki yaşın itibariyle bence üstüne yakışanda odur. Baba parasıyla m3 almış geziyo damgası yemezsin. He bunu ben demem ama toplumun büyük bir kısmında bu düşünce maalesef mevcut.
İster baba ister kendi parası alınmış alınmıştır.
Ama bence Polo çok iyi bir tercih olacaktır.