kafa tutarken 2 hatta 3 kere düşün siz kafa tutarken yanlış bişi olsa kaza yaparsın başkasına carpabilirsin dikkat etmek iyidir :) ama düşünmek önemli
Ayrıca Sosyal Mesajda verdim böylece :hahaha:
Printable View
Fazla dikkat çekmeyen az yakan iyi kaçan hb bir araç al kendine.
Polo 1.6 tdi olur punto evo olur ford fiesta olur olur yani :)
Dizel araçla benzinli araç arasında kullanım farkı yoktur.. Alacağın dizel araca göre misal bizim corsa'nın benzinli araçlara göre gaz tepkisi biraz düşük senin alacağın araç biraz daha üst sınıf olacağından minimum seviyede olacaktır.. Kısacası az yakar çok kaçar :D geliştirme imkanı çoktur Kendi açımdan söylersem sürüş keyfi farklıdır..
Bence hb Mercedes olmaz Mercedes dediğin Sedan olur diyim sana sen anla :)
Polo Gti alması mantıklı değil. 180 Dsg şanzımanlı araba 18 yaşındaki birisi için fazlasıyla gideri olan bir araba. Manuel olmadığı içinde kullanım zevkini köreltecektir.
100hp civarı idealdir.
şahin 131 vs dedim yani. Marka önemli degil ama ilk başta gidip 50 milyarlık arabada şöförlüğü öğrenip haşatını cıkarmak var bide 5 10 milyarlık arabada var. Önemli olan marka değil, trafiğe, ortalıktaki hayvanlara alışması. bu bi şahinde de olabilir bi accent'de filanda..
Üst mesajlarda da bahsedildiği gibi baba parası yiyor zengin ..çi gibi lafları arkandan duymaman(diyenler çıkabilir) adına söylüyorum. Mütevazilik iyidir :),
Gerçi colt cztlere bak istersen. Ufak az yakar iyi de kaçar sonrasında 200+ hplere de çıkarabilirsin.
Volkswagen Türkiye : Renkler
Burdan devam et bence
kardeşim senin güçlü araba olayın alkol alma olayı gibi...
herkes verilirse 1 bira içer ama 2-3-4-5 diye gittiğinde herkes aynı şekilde kalmaz kimi ağlar kimi güler kimi sapıtır kimi cok mutlu kimi hüzünlü olur :D hızlı arabadada sen biliceksn limitini gaz senin ayağında duygularda senin :D nerede basıp nerede çekiceğini iyi ayarlamaz isen zaten hp si az olan aracada sahip çıkamayabilirsin bak mesela benim şuan aldıgım araba sattıgımın 2 katı oranında güçlü ama süren yine benim farkeden bişi yok :D
o yüzden güç olayına bence cok cok takılma yazılanlarıda kulak ardı etme poloyuda ciddi araştırp düşün derim :)
abiler
mehmet abi 18 yaşında illaki atarı gideri olacak kızların ilgi duyacağı görüntüsü düzgün bir araba isteyecek :D
kendimden biliyorum benim karşıma şimdi bir koup ve e36 3.20 cabrio çıkartın benim ilk seçimim e36 olur marka fanatikliğinden öte koup istediği kadar yeni olsun çoğu kız bizim kadar ilgili değil araçlara onlar için koupta olsa ceres'de olsa sonuçta o bir kıa
mehmet abi cafeden kız arkadaşı ile çıkıp koup'a yöneldiğinde ııyyy kıa'ya mı biniyorsun denilmesinden hiç hoşnut olmayacaktır diğer önerilen dizeller içinde aynı durum geçerli era,palio,punto vs.
1.16 olmasın 3.16 olsun 3.18 olsun,1.4tsi olsun
kızların son dönemdeki ilgisi bmw,vw scirocco,mını cooper, gibi arabalar
onlar için havada uçuşan beygirler değil marka-model ve görüntü ön planda
bence ya dizel polo yada Rieger veya ABT body kit'li VW Scirocco :cool:
http://www.vwtuningmag.com/wp-conten...cco-tuning.jpg
http://farm5.static.flickr.com/4011/...0965bcc01f.jpg
http://ll.speedhunters.com/u/f/eagam...0snap/6456.jpg
+ayrıca önden çeker ve mercedese has ayakfreni değilde orta konsolda elfrenine sahip bir araç ::D
Xor un dediğin gibi gençsin yeni heycanlar yerinde durmassın kanın kaynar benzinli alıp hayata küsücegine al bi dizel araç bak keyfine ilkten.
s40'da alabilrsin ayrıcada gibi
Volvo S40 1.6 D Prime 2009 Model 51.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 55100115
koupun armaları sökün bakalım kim kia dicek :) okadarda aşşalamayın ya koup ciddi güzel araba
ome_rs bak koupa nediyolar yeğen bi yaz hele artılarını eksilerini.
getz corsa clio vs vs küçük hacimli bi araç alıp hem acemiliğini atarsın hem pişersin. Sanırım istabulda yaşıyorsun. trafik derdin olucak park sorunun olucak her boş bulduğun yerde basmak isticeksin en azından bu araçlar çok aşırı güçlü olmadığı için seni pek tehlikeye sokmazlar.
0 araba almaman düşüncesindeyim. bütçende var al ikinci el hb güzel bi araba yap coilini jantını acımazsın. Daha sonra satar güzel bi polo alırısın:)
gider leon alırdım kardeşim 1.6 tdi ilan.yada golf.en temizi olur.bırak diğer arabaları.herkes abilik taslamıs mubarek.s2000 filan özenme,dizel araba al harclıgınla rahat rahat gezersin :) ,1.4-1.6 normal bi araba yeterli ,ben bi cahillik ettim doğru bişey değil 15 yasında ilk arabam vardı.sen doğru yoldasın ama arac secimlerin yanlıs ,genclere güzel gidiyor leon.
güzel kardeşim yaşın genç kızlar baksın bana ilgi göstersin diyorsan;
tek kapı arıyorsan;
çok güçlü olup altımdan kaçıp gitmesin diyorsan;
sorunsuzca binmek istiyorsan;
benzin problem değil diyorsan;
50 binliramda var diyorsan;
sana tek önerim vw scirocco ya 122 lik tsi yada 160 lık tsi al
o paralara alacağn heleki senin yaşında birisi için en iyi chick magnet ;)
görüntü desen kızlar bitiyor
gider desen gider korkma okadar 160 lıgı bile 1 ay sonra seni kesmiyecek emin ol ;)
(1 ay sonra revolarsın bunada emin ol :) )
benzin problem değil demişssin problem olsada cok yakmaz
sorunlu bir araç değil bildiğim kadari ile.
ilk araç için hele hiç korkulacak bir araç değil çil çil 2009 ları var 50 liranın altına bir tane şeker beyazı seni cok güzel paklar.
kız için araba alıcaksanz şahin alın kardeşim :D cengiz kurtoğlunu yapıstırıp belli başlı mahallelerde takılın :D
vallahi ben kia'yı bu ara çözemiyorm ceed olsn rio olsn koup olsn fena güzel arabalar görsel olarak kimi almslarsa işe vallahi takdirlik
sen tipo ile atarlanıyorsan kardeşim sana tavsiyem jeep olacak soncda ailenide üzmek istemzsin keskin sirke küpüne zarar misali.. hatta gerekiyorsa bu atarın kontrollü şekle gelene kadarda araç sürme milletede zarar verirsin.
biz her ne kadar yok apaçilik yok abaartı desekte hızlar hala böyle arabalardan hoşlanıyor
http://www.sahibinden.com/data/images/blank.gif