Volkswagen Türkiye : Renkler
Burdan devam et bence
...
kardeşim senin güçlü araba olayın alkol alma olayı gibi...
herkes verilirse 1 bira içer ama 2-3-4-5 diye gittiğinde herkes aynı şekilde kalmaz kimi ağlar kimi güler kimi sapıtır kimi cok mutlu kimi hüzünlü olurhızlı arabadada sen biliceksn limitini gaz senin ayağında duygularda senin
nerede basıp nerede çekiceğini iyi ayarlamaz isen zaten hp si az olan aracada sahip çıkamayabilirsin bak mesela benim şuan aldıgım araba sattıgımın 2 katı oranında güçlü ama süren yine benim farkeden bişi yok
o yüzden güç olayına bence cok cok takılma yazılanlarıda kulak ardı etme poloyuda ciddi araştırp düşün derim![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
abiler
mehmet abi 18 yaşında illaki atarı gideri olacak kızların ilgi duyacağı görüntüsü düzgün bir araba isteyecek
kendimden biliyorum benim karşıma şimdi bir koup ve e36 3.20 cabrio çıkartın benim ilk seçimim e36 olur marka fanatikliğinden öte koup istediği kadar yeni olsun çoğu kız bizim kadar ilgili değil araçlara onlar için koupta olsa ceres'de olsa sonuçta o bir kıa
mehmet abi cafeden kız arkadaşı ile çıkıp koup'a yöneldiğinde ııyyy kıa'ya mı biniyorsun denilmesinden hiç hoşnut olmayacaktır diğer önerilen dizeller içinde aynı durum geçerli era,palio,punto vs.
1.16 olmasın 3.16 olsun 3.18 olsun,1.4tsi olsun
kızların son dönemdeki ilgisi bmw,vw scirocco,mını cooper, gibi arabalar
onlar için havada uçuşan beygirler değil marka-model ve görüntü ön planda
+ayrıca önden çeker ve mercedese has ayakfreni değilde orta konsolda elfrenine sahip bir araç :
Xor un dediğin gibi gençsin yeni heycanlar yerinde durmassın kanın kaynar benzinli alıp hayata küsücegine al bi dizel araç bak keyfine ilkten.
s40'da alabilrsin ayrıcada gibi
Volvo S40 1.6 D Prime 2009 Model 51.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 55100115
1881 - 193∞
koupun armaları sökün bakalım kim kia dicekokadarda aşşalamayın ya koup ciddi güzel araba
ome_rs bak koupa nediyolar yeğen bi yaz hele artılarını eksilerini.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
getz corsa clio vs vs küçük hacimli bi araç alıp hem acemiliğini atarsın hem pişersin. Sanırım istabulda yaşıyorsun. trafik derdin olucak park sorunun olucak her boş bulduğun yerde basmak isticeksin en azından bu araçlar çok aşırı güçlü olmadığı için seni pek tehlikeye sokmazlar.
0 araba almaman düşüncesindeyim. bütçende var al ikinci el hb güzel bi araba yap coilini jantını acımazsın. Daha sonra satar güzel bi polo alırısın![]()
gider leon alırdım kardeşim 1.6 tdi ilan.yada golf.en temizi olur.bırak diğer arabaları.herkes abilik taslamıs mubarek.s2000 filan özenme,dizel araba al harclıgınla rahat rahat gezersin,1.4-1.6 normal bi araba yeterli ,ben bi cahillik ettim doğru bişey değil 15 yasında ilk arabam vardı.sen doğru yoldasın ama arac secimlerin yanlıs ,genclere güzel gidiyor leon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)