User Tag List

Sayfa 11/13 İlkİlk ... 910111213 SonSon
236 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: 50.000 TL'ye Kadar AraçTavsiyesi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben olası durumlardan bahsediyorum..

Öyledir falan demedim ama çok da inanasım gelmedi ne yalan söyleyeyim..

18 yaşında olsam ben, mutlaka kafamda bir şey olur gider onu alırdım körü körüne.. Kafam karışık olmazdı, o yaşlarda biraz kendi bildiğini okuma durumları vardır çünkü..
    O yaşlarda her şeyi insanın kendisi bilir çünkü.. Ben dahil herkes yaşamıştır bunu..
    (Çok normal bunlar da kişiliğin oturması kendini ispat etme vsvs)

Bir tek benim babam mı öyle bilmiyorum ama 18 yaşında iken şu arabadan alıyorum sana dedi ve onu aldı. Otomobil seçme mevzusu da bu şekilde kapandı.. 93 model sıfır km Lada.. O zamanın DoğanSLX parasının 3 te 1i

İlk araba her zaman belli bir çıtanın altıdır, öyle de olmalıdır aslında.. Bence motor almaya benzer araba almak da aslında.. Motor ehliyeti alır almaz gidip 1000RR alınmaz önce bin bakalım vespa kullan biraz denir.. Yeni ehliyet alan birisine 200hp otomobil tavsiye edilmeyeceği gibi.. Hele ki arkadan itiş..

Umarım yanılıyorumdur, yanıldığımı ya da yanılmadığımı zaman gösterecek..
    Kasım ayına kadar susma ve sessizce izleme hakkımı kullanıyorum

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emre bütçen 10 liraysa alıncak araba belli gibidir kafanda ama 50 olunca alternatide coğalabilir ve fikri olmayan insanların ve ilk aracı olacaklarında karar vermesi zor olabilir ondan ona geçmesi olabilir. buralara takılmamak lazım bilen yazar önerir. zamanında böyle konular açıp ciddiye alınmayanlarda oldugunu gördük bu arkadaş biraz kısmetli iyi kötü bu kadar kişi fikir veriyor

berkay gerçekten böyle diyorsunda kaçtane araç aldın yada aradın güzel kardeşim?
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

MehmetCanA. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim kafamda zaten belli başlı araçlar vardı ve zaten onlarıda konuyu açarken belirttim. Daha sonra burdaki abilerim bana bu araçların fazla geleceğini, başka şeyler düşünmem gerektiğini söylediler. Bi abimiz polo dedi, diğer abimiz leon, vb. Bende yeni arayışlar içine girip aklıma gelen, beğendim arabaları sordum. Gereken cevapları aldım. Sonucta babamın dediği laf sana sadece 40lira bütçe ayırırım dedi. Quantum abimin dediği gibi benim kafamdaki körü körüne tutulduğum tek araç 3.20ci. Ben bunu baştada belirttim zaten. Ancak abilerim olmayacığını fazla geleceğini söyledi. İnşallah bi aksilik çıkmazda alırım kasım ayında. Ben bugun gidip alcam demedim ki sizlere. Tavsiye dedim. Kafamda belli şeyler olsa tavsiye istemez, artılarını eksilerini sorardım. Bu şekilde davranmanız sebep olan nedir anlamış değilim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    berkay gerçekten böyle diyorsunda kaçtane araç aldın yada aradın güzel kardeşim?
    Abi dediler araba alalaım ehliyet alınca senin olur Kafamda 1 kriter vardı hemen civic 1.4 is olsun dedim gerisi geldi burdan bakabilirsin abi : http://www.techturkey.com/forum/sohb...-bilgiler.html
    ...

Emre İlbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emre bütçen 10 liraysa alıncak araba belli gibidir kafanda ama 50 olunca alternatide coğalabilir ve fikri olmayan insanların ve ilk aracı olacaklarında karar vermesi zor olabilir ondan ona geçmesi olabilir. buralara takılmamak lazım bilen yazar önerir. zamanında böyle konular açıp ciddiye alınmayanlarda oldugunu gördük bu arkadaş biraz kısmetli iyi kötü bu kadar kişi fikir veriyor

abi haklısın, 10bine bellidir, ama benim için 50bin'ede bellidir, WRX STI
    illa ki herkesin gönlünde yatan aslanlar vardır, fiyat aralıklarına göre, Skyline GTR R34 hayalimdir mesela, Ferrari hayalimdir mesela, 10binli rakamlar için SFI Vectra GT'dir kafama yatan tek araç, babam istemediği için alamıyorum Oda ayrı bi konu tabi

arkadaş hızlı olmasın dedi, VW Scirocco dedim, bana göre şuan alınabilecek en güzel araçlardan bir tanesi

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya aslında uzatmakda istemiyorm ama yazıyım cevap vermemiş olmamak adına,
    açmıssın konuyu berkay sonra kafan 1.7 corsaya doğru gitmiş yanlısmıyım? bu arkadaşda kafasındaki kriteri yazmıs imzasındada oldugu gibi bu işi bilen abilerimden öğrenmeye geldim diyede belirtms. herkes öneri yapmıs v.s. sonra kafası o arabaya bu arabaya gitmiş... bendede kriter belirliydi... cepteki parada belirliydi... beyaz 1.6ies sedan sonra piyasa bi şaşırdı bn ararken 4 lira fiyatı arttı aracın sonrasında gittik laguna aldık...
    bu iş hayal kurarken böyledir ama icraata gelince işler değişi fikirler değişir oluyor yani bi cok kişidede gördük....
    emre şuan wrx sti idir ama iş ciddiye binince bi araştırrsn x kişi der şuarası sorunlu y kişi der yakıtı bu a kişiside gelir derki sana evo alalım kafan karışır illaki. o yüzden arkadaşı cokda bunaltmamak lazım saygısınıda bozmadan yazıyor...

bu arada rocoo güzel arac
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    açmıssın konuyu berkay sonra kafan 1.7 corsaya doğru gitmiş yanlısmıyım? bu arkadaşda kafasındaki kriteri yazmıs imzasındada oldugu gibi bu işi bilen abilerimden öğrenmeye geldim diyede belirtms. herkes öneri yapmıs v.s. sonra kafası o arabaya bu arabaya gitmiş... bendede kriter belirliydi... cepteki parada belirliydi... beyaz 1.6ies sedan sonra piyasa bi şaşırdı bn ararken 4 lira fiyatı arttı aracın sonrasında gittik laguna aldık...
    bu iş hayal kurarken böyledir ama icraata gelince işler değişi fikirler değişir oluyor yani bi cok kişidede gördük....
    emre şuan wrx sti idir ama iş ciddiye binince bi araştırrsn x kişi der şuarası sorunlu y kişi der yakıtı bu a kişiside gelir derki sana evo alalım kafan karışır illaki. o yüzden arkadaşı cokda bunaltmamak lazım saygısınıda bozmadan yazıyor...

Haklısın abi ancak insanın hayalinde bir araba olur ordan yola çıkılır diye düşünüyorum..

Mehmet hiç mi şöyle bir arabam olsa dediğin olmadı
    ...

Emre İlbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

abi bende aslında buna benzer şeyler söyledim, WRX STI olmazda dediğin gibi EVO olur, aynı segmentin araçları sonuçta

dediğin gibi abi saygılı yazıyor, düzgün bir aileden yetiştiği belli

neyse arkadaşa kolay gelsin, allah cümlemizin gönlüne göre versin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmet Asci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İç dizaynı pek hoşnut değil abi sanki :/
    abi o zaman 2.el a3 bakacaksın 50 liraya onu diyebildim sıfır km.arabalarda zamlandı,megane coupe bak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkay_aydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haklısın abi ancak insanın hayalinde bir araba olur ordan yola çıkılır diye düşünüyorum..

Mehmet hiç mi şöyle bir arabam olsa dediğin olmadı
    Oldu tabiki abi. Mat kirmizi, 3.20ci benim hayalimin arabasi. e36si olur, e46si olur, e92si olur. Her kasa tipi olur. Konuyu acarken yazdim zaten bunuda ama arka cekis araba deneyimim cok az oldugu icin abilerim olmaz bu riskli dediler bende simdilik vazgectm. Daha farkli arayislar icersine girdim. Hepsi bu Fakat siz sanirim beni yanlis anladiniz, konuyu farkli noktalara cektiniz..

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bu iyi güzelde satması çooook büyük sıkıntı makyajsız en donanımlısı arkadasımda vardı 2009 model 20000 de 0 ı 34bin€ etiketi olan arabaya borusan 36 milyar veririm takasta dedi cogu yer fiyat veremedi he sattımı sattı arkadasım ama manyagını bularak aylar sora
    1881 - 193

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Düz Mini Cooper'da alabilirsin gayet hoş araç...
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

fastchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Oldu tabiki abi. Mat kirmizi, 3.20ci benim hayalimin arabasi. e36si olur, e46si olur, e92si olur. Her kasa tipi olur. Konuyu acarken yazdim zaten bunuda ama arka cekis araba deneyimim cok az oldugu icin abilerim olmaz bu riskli dediler bende simdilik vazgectm. Daha farkli arayislar icersine girdim. Hepsi bu Fakat siz sanirim beni yanlis anladiniz, konuyu farkli noktalara cektiniz..
    abi aslında 3.18ci daha iyi arkadan itişte ilk başta sıkıntı yaşamamak için ben e30 3.18ci ile başladım araba kullanmaya en boş yani en hafif modeldi aksesuar ve donanım niyetine hiçbirşey yoktu ve ben o arabayla tek bir hareket yapmadım

yani kendine mukayyet olursan sıkıntı olmaz 3.18ci'de aslında 3.20ci'dede olmaz ama 3.20ci o konularda daha hassas
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka sen çekirdekten yetişme bi manyaksın belirtiyim dedim
    -Now-34 K 3862 E34 5.20 1996 CosmosSchwarz " Sumfang Edition "

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    320nin heryeri arkadan itiş olsa nolur allahını seversen m3 değil ki bu tehlikeli olsun.. asc tuşuna dokunmazsın olur biter.. 320ci al sen yine de bence

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardesım araba surmeyle ılgısı yok sen gıdıp honda s2000 alırsın ama suremessın soyle suremessın arac guclu bır arac gencsın gaza gelırsın yanlış seyler yaparsın bu boyle hıc kımse demesın s2000 nım var yavas suruyorum o araba yavas surulmez benımde 206 RC var basıyorum tabıkı ama reflekslerın olsun aracı yolda tutmak olsun bence sen 180 hp ustunde bır arac alma...50 bınlık butcen varsa ne guzel 1 sene falan duzgun sakın yavas bı araba sur yavas yavas baslarsın 160 hp 200 hp bu boyle motor ogrenmek gıbı bırsey aslında 125 likle baslayıp kademe kademe 600 lüğe 1000 liğe cıkmak gıbı.Para senın ne yaparsan yap ama ıntıhar sebebın olur ılk s2000 nın haberın olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÜSTÜNERC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardesım araba surmeyle ılgısı yok sen gıdıp honda s2000 alırsın ama suremessın soyle suremessın arac guclu bır arac gencsın gaza gelırsın yanlış seyler yaparsın bu boyle hıc kımse demesın s2000 nım var yavas suruyorum o araba yavas surulmez benımde 206 RC var basıyorum tabıkı ama reflekslerın olsun aracı yolda tutmak olsun bence sen 180 hp ustunde bır arac alma...50 bınlık butcen varsa ne guzel 1 sene falan duzgun sakın yavas bı araba sur yavas yavas baslarsın 160 hp 200 hp bu boyle motor ogrenmek gıbı bırsey aslında 125 likle baslayıp kademe kademe 600 lüğe 1000 liğe cıkmak gıbı.Para senın ne yaparsan yap ama ıntıhar sebebın olur ılk s2000 nın haberın olsun
    Bende bu sebepten farkli arayislar icine girdim abi zaten hayallerimi erteleyerek

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bu sebepten farkli arayislar icine girdim abi zaten hayallerimi erteleyerek
    En iyisini yaptın kardesım.Senı cok ıyı anlıyorum benımde 18 yasımdan berı hayalımdı 206 RC almak ne paraydı eskıden 45 kusur milyar olması lazımdı 2004 modellerı hey gidi 20 yasımda kavustum hayallerıme 206 RC me ben 15 yasından berı araba suruyorum ama arabalarım accent falandı 90 hp 120 hp bunlarla vura kıra carpa surte ogrendım.Allaha sukur yasıyorum 200 hp lık RC m ile bırlıkte ama bu ıstersen 50 senelık sofor ol hıc farketmez asırı hız felakettır ıns butcene uygun sevdıgın guzel bı araba alırsın kendınıde ailenıde dusun

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim senin araban hyundai coupe

kırmızı renk al dikkat çeker

1.6 motor şehir içi yeterli o yaş için hayli yeterli..

tek kapı 4 kişilik gerekirse arka koltuk kullanılır.

önden çekişli pek tehlikelide olmaz ilk araba için..

fiyatlarıda uygun..satarken belki bekletir biraz ama satılır yinede..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)