s2000,typer,rx8,rocco bunlar olabilir.
s2000,typer,rx8,rocco bunlar olabilir.
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
ben 8 yaşımdan beri ara ara trafiğin olmadığı yerlerde babam yanımdayken kullanırdım senede 1-2 arabayı ehliyeti almadan kaçırdığım oldu ama trafiğe 1 kere çıktım ehliyeti aldığım gün ilk defa yoğun trafiğe çıktım hiçbir zorluk yaşamadım aldığım ilk ay içinde kocaeli'den izmir'e geldim hiçbir sorun yaşamadım ikinci ve ya üçüncü çıkışımda araba son ne görür diye denedim 205 de hız sınırlayıcı varmış öğrendim 3 ay olmamıştı istanbul trafiğine girdim
özetle deneyimsizken hızda yaptım yoğun trafiğe de girdim uzun yola da çıktım (hepsi tek başıma) bir sorun yaşamadım
bence alışana kadar aracın sınırlarını zorlamazsa s2000'de kullanır type r'da alıştıktan sonra ne yapacağını bilir zaten
18yaşında olsam çok dolaşmak isterdim arkadaşlarımı toplayıp hadi atlayın gidiyoruz demek güzel olurdu.Yeni bir okula başlıyorsam ilgide çekmek isterdim,tek kapılı bir aracın çekeceği ilgide güzel olurdu hani.Bana sıkıntı yaşatmayacak bir araç isterdim,öncesini bilmediğim nasıl kullanılmıştır demeyeceğim bu seste nerden çıktı demeyeğim yeni araç kokusunu koklayacağım bir araç isterdim..
En baştada bu yaşta ailemi üzmeyecek bir araç isterdim. 18-20-25 herneyse bir arkadaş gazı olur,yolda makaslarla giden bir araç olur gaz pedalına basma isteği daha fazla olur haliyle.. Herşeyi baştan yaşamak yerine basamakları tek tek çıkmak daha akıllıca olurdu. 1.6dizel bir araç en yakışanı olurdu bana göre.Okul-ev gidip gelmeyle bitmez haftan gidecek bir çok yerin olur her benzin istasyonuna girişinde keşke demezsin. Ufak tefek birşeyler yaparsın aracına bir ayrıcalığın olur. s2000 type-r vs. tarzı polisin gözbebeği araçlar alıpta her gece "ehliyet-ruhsat alalım genç"duymazsın..hayalin olan bmwyi yolun başında alıp hayallerini çabuk köreltmezsin.. uzar gider.
s2000 aldığım ilk gün kaldırıma çıkmama ramak kalmıştı.2. günü çıtırdan yanlamaya başladık.
bu özgüvenle alakalı bir konuyani araba kullanmasını bilen aracı tanıyan birisinin başına iş gelmez.
3 gün üst üste aracı kullanan aracı tanıyan birisi olayı bitirir.
bu yaşa bakmaz ehliyetini yeni almış birisi özellikle istanbulda 10 gün araç kullansın bence temel eğitimden geçmiş olur
geçen gün ankaradaki videoda 13 yaşındaki cocuk manken etrafında e36 çeviriyorduyanlış bilgiler verilmediyse.
Dr.ECU
Ankara Style on Vimeo buydu sanırım
Dr.ECU
Bir de şu yönden bakmak lazım.
Elinde 50.000 TL var tamam ama bundan sonrasıda gelebilecek mi maddi konuda ? Yani arabanın bakımları,masrafları vs. olucak kendin bişeyler yapmak isticeksin falan. Eğer maddi konuda sıkıntı olucaksa bunları yapmak istediğinde ortalama 30.000 TL'lik falan araba alıp geri kalan 20.000 TL'yi arabana harcıyabilirsin ki bence daha mantıklı olur keyfine göre kafana göre yaparsın. 30.000 TL'ye de binebileceğin güzel araçlar mevcut.
Aslında hiç bir zaman ilk araba olmaması gereken bir araç 106 GTI, ama bahsedilen araçlar(bmw,s2000,vs.) yanında biraz daha evcil kalacağından, temiz, toplu bir 106 al derim.
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
yanlız sen çok uç noktalarda gelip gidiyorsun senin karar mekanizman iflas etmiş sanırım. bukadar para çok kafa karıştırıyor sanırım. ozaman kendine 20 25 lira bi fiyat biç ilk araç için gerisini bankana koy 6 ay bin ilk arabana sat üstüne bankada kalanı koy o süre zarfinda aklına giren aracı al.
bi 106 diyorsun bi s2k diyorsun bi bmw e90 diyorsun bi e36 diyorsun![]()
e60 535d & THE A45 AMG
Megane 3 coupe neden düşünmüyorsun? 1.5 dCi. Miss..
Kafan cok karışık heralde, çok alakasız araçlara git-gel yapıyorsun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)