|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Mercedes
|
e36 328i 96 model
Bmw 3 Serisi 3.28Ci 1996 Model 31.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 55967113 araç hakkında bilgi sahibi olan arkadaşların yorumlarını alabilirmiyim ve fiyat konusunda fiyatı uygunmudur ? Teşekkürler... __________________________________ Bir kadın sizi milyoner yapabilir ! Tabi trilyonerseniz ...
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechWorks
Otomobil: Civic ekk2 K20A swap
|
konu benden izinlidir. düzgün gerçek bilgi sahibi arkadaşlar yorumda bulunursa sevinirim.
__________________________________ Failure is not an option. 5.88sec FI - 10.62sec N/A
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: :)
|
Araba bizim mahllede duruyor, sahibini tanımıyorum, görüntüsü gayet diri we etkileyici ama fiyat konusunda ki yorumum, o fiyata E36 M3 alınır rahatlıkla...
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
Otomobil: b5
|
fiyat biraz yüksek evet ama düzgün araçsa ve meraklıysan pazarlıkla alınır bu araç,o paralara m3 rahat rahat alınmaz,aldığın m3ünde son sahibi olursun
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 3+1
|
eski sahibi bizim mahalleden araçla ilgili bilgi aldım. aracı kendisi boyatmış. kazası yokmuş. açıklamada yazılanın harici bişi söylemedi.. arkanın çok fazla basık olması, jantlarının modeli ve fiyatı harici diri duran bi araç. kaportası düzgündü. 2-3 ay önce görmüştüm sanırım en son.. farklı bi durum daha sonra geliştimi bilemem..
__________________________________ MERCEDES bile namaz kılmıyo, RENAULT CLİO |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Mercedes
|
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar
fiyat konusunda 1-1.5 ay sonra araç fiyatlarında düşme yaşanırmı acaba bu aracın alınabilecek rakamı nedir ? __________________________________ Bir kadın sizi milyoner yapabilir ! Tabi trilyonerseniz ...
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 3+1
|
Aslında piyasaya göre normale yakın rakam. 30 civarı şu an bile alınabilir.. tok satıcıysa zaten düşmez daha da aşşaya.. ama e36 cabrio kaça alınır diye sorarsan en kralına 30 verilir.. bu aracın ederi kendi kanaatim 25.. hard top suz fazla bile..
__________________________________ MERCEDES bile namaz kılmıyo, RENAULT CLİO |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Audi Q7, corsa c <(^^,)>
|
bence almak için yaz sonunu bekleyin. cabriolar yazın fiyat konusunda tavan yapıyor.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: corsa cdti 111
|
Bmw 3 Serisi 3.28i 1996 Model 31.250 TL Sahibinden satılık sıfır Yeşil renk - 55746781
Bmw 3 Serisi 3.28i 1995 Model 30.328 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 55068236 bende takıpteyım 1 ay kaldı yaz bıtımını beklemek lazım.....
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: Bmw F800s moto/ 1.8T
|
2. linkteki arabanın direksiyonu e30 mtech direksiyonu yaa.. bulamamışmı adam gibi bi direksiyon. Ayrıca araç orji M-technic değil. sonradan dışı m'e çevrilmiş. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: corsa cdti 111
|
tesekkur ederım farkettım ama baskada hosuma gıden 3.28 yok.. klımasıda yok
![]() 1.ılan cok hosuma gıdıyor hayırlısı bekleyısteyız
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 02:50 ::::

Bir kadın sizi milyoner yapabilir ! Tabi trilyonerseniz ... 

yaz bıtımını beklemek lazım.....