|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: '12 meggy coupe - 09 cooper S
|
işi için sürekli hergün istanbul - siliwri arası git gel yapmak zorundayım. bi nevi işyeri çalışanlarını götürüp getirecek az yakan bir minibüse ihtiyacımız war. tavsiyeleriniz ve önerileriniz nelerdir ? yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler...
Edit : fiyat olarak cok uçuk rakamlarda olan minibüs düşünmüyoruz. model min : 2008 ve üstü... __________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: -
|
Turizm işinin içindeyiz. En az yakan içlerinde Renault Master
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Mitsubishji L200/ Mercedes E350 4Matic / Land Rover Discovery3 / Honda CRV / Fiat Fiorino
|
renault trafic
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
2,5 130luk caravelle kullanıyorum. şehir içi 30-35krş yakıo. uzun yolda 25-30krş ideali bu tabi sabit hız falan yok normal kullanımım dikkat etmem az yaksın diye araba
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
serkan kesinlikle starexden uzak durmanı öneririm renault master için az yaktıgını bende duymustum
ve götürdüğün kişi sayısı kaç onuda yazarsan ufak büyük olarak tavsiye gelicekdir.
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Tempra 2.0 16 V
|
ucuz istersen master ve ducato, iyi bişey olsun dersen sprinter ve volt bakabilirsin. bildiğim kadarıyla en az ducato yakıyor bunların içinde
__________________________________ barnak bassam olurmu ? |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Corsa Dti
|
max kaç kişilik ?
__________________________________ .
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Golf V TDi
|
Bizde ducato vardı.yakıt konusunda gercekten başarılı.tek sıkıntısı hava akismetresiydi.40.000 km ye yakın yol yaptım.başka hiçbir sorun çıkarmadı
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Fabia vRS
|
caravelle içiyor yanaşma derim. starex ise gördüğünde bakmadan kaç. bunlar tecrübe ile sabittir yakıt konusunda diğer araçlar için bilmediğimden bir yorum yapamıyacagım ama traffic, master, ducato içinde az yakıyor diye söylentiler duydum sadece.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Bravo HGT
|
bildigim kadarıyla ducato ve master en az yakanları
__________________________________ Kaan http://img830.imageshack.us/img830/2295/imzah.jpg www.retamuhendislik.com.tr |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Cooper-Esay
|
starexler çok yakıyor abi aman uzak durr
__________________________________ RİZE'ye Yağmur Yağar, Haftada İki Kere, Biri Dört Günde Biter, Diğeride Üç Günde
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: clio 3
|
Bence yakmasından çok sonradan çıkan bakım masraflarını düşünerek araç bakmanızı tavsiye ederim,Yakıttan tasarruf edipte bi bakımda veya kronik sorunda yakıttan yaptığınız tasarrufun mislini ödemeyin
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Renault trafic fiyatina gorede guzel araba
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
master ve ducato ayni sayilir zaten ve bunlar az yakiyor serviste caliştiğimdan biliyorum ducatoyu kullanan herkez memnun
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: M.B
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: '12 meggy coupe - 09 cooper S
|
arkadaşlar yarıdmlarınız ıcın cok tesekkur ederım. tasınacak kısı sayısı 10 civarı olacak. bende master ve traffıc dıye duydum ama sahıbndene baktım traffıclere bıldıgın satılık yok
km sı dusuk fazla problemı olmayan master veya traffıc bakıcaz artık. bildiginiz etrafınızda tanıdıgınızda satılık olan warsa bana mesaj atabılırmı? oncelık tandıklarla alıswerıs olsun bakım ısı benım ıcın sorun degıl. otomotıw sektorunun ıcınde oldugumuz ıcın onu pek dusunmuyorum ama transporter , starex almıyacagım kesin. master ve traffıcten dewam
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
karsan j10 neden düşünmüyorsunuz 2,3 turbo dizel 120 hp 14 ten 22 kişiliğe kadar seçenekleri mevcut bakım maliyeti açısındanda gayet tatminkar fiyatları var
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: c4
|
2008 model ve üstü demişsiniz ama geçtiğimiz bir ay iş sebebiyle nissanın urvan modelini kullandım 1999 modelini 2.7 dizel motora sahip.müthiş ekonomik bir araç alırkende çok çok cüzi fiyatlra alabilirisiniz
__________________________________ ben 15 yaşımdayım bir çok arabayla drift yaptım ama kendi mazda rx8 zimgibisi yok 390 hp hsk blow off lu hsk turbo bose anfi fln var |
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Traficler tutuluyor dayimda aldi kafasina gore bulana kadar aradi baya genelde hep arkalari kapali almis millet Kolay gelsin snaa
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 02:51 ::::

ve götürdüğün kişi sayısı kaç onuda yazarsan ufak büyük olarak tavsiye gelicekdir.