yakıt konusunda bıraz rahat bır arac j 10 :)
Printable View
Transite bulaşmayın yakıt konusunda üzer :D
2010 100-330s 40 krş
merak ettım starex ten uzak durun demısler neden acaba kronık sorunları mı var ?
Fikir vermesi acısından,
Yolcu nakli değil ama yük nakli için, uzun şase yüksek tavan 5 ileri transit kullandım 5 6 sene..
Kesinlikle yakıttan ve işçilikten dolayı bence uzak durulması gereken bir araç..
ne kadar yakıyor peki km starex almayı dusunuyoruz da 2005 model full 100 bg gucunde pıyasısı nedir ?
o piyasada yakış konusunda harbiden Renault tercih ediceksin.dolmuşlarda bile teker teker bütün transitleri ayıkladılar
master veya ducatu en az yakanlardan...
25senedir babam turizm taşımacılık işi yapıyor ve bisürü araç alıp sattı reno masterlar hem çok güzel gider hemde servis için birebir ve diğerlerine göre az yakar onu düşünün daha sonra satmak içinde piyasası olan bi araç çünkü
Starexin yakmadığını direk içtiğini bende duydum renaultun dizeli hep az yakıyor ya en az yakan dizel renault bence :) Master iş görür :)
vw crafter 450 krş yakıyomuş kanalın servisçisine sormuştum :D
j10larda çok az yakıyor ama o motor sesiyle o yol bitmez. Kanalda gece servisleri j9 ve j10 yol bitmiyor 120ye bi sabitliyo öyle ıııııııı yırtınıyo resmen :)
buarada fıkırlerını paylaşan herkese cok tesekkur edıyorum :)
j10nun sesi çekilmiyor ciddende. Sabah binsen uykun açılır gece binsen uykun kaçar + manevrası çok çok kötü :) Master en iyisi hayırlısı olsun şimdiden :)