subarudan sonra vtech2 aldım 1 ay içinde sattım doyurmadı açıkcası onun için biraz daha güçlü bişeyler bakıyorum bütceme göre...
Printable View
km si beni düşündürdü onun dışında araç güzel duruyo
BMW için 136bin hiçbirşey değil. Neden kilometresi düşündürdü ki ? Ben E39 kasa sevmem ama bu çok güzel duruyormuş. Fiyatı biraz pahalı değil mi ama ?
düşürülmüş olabilir onada bakması açısından söyledim yoksa 136 bin bmw nin dişinin kovuguna gitmez:)
ben ikisi arasında kalsan bence hem model hem sorunsuzluk açısından 2.4 accord tercih ederim seneye vergiside düşüyo die biliyorum...
temızını bulursan bmw ye balıklama atla derım
objektif yorum yapamam bu soruya :) koşa koşa e39 alırdım
tabiki bmw ..
Bmw e 39 al ama temiz bakımlısını al fiyat a aldanma sonra 4 5 milyar harcatır
Honda bilemem accorda güzel gozukur fakat Bmw her türlü tatmin eder =)
Km dusurme muhabbeti falan yoksa fiyati da kirilirsa hic dusunmem E39 direk
E39 alırken suna dikkat et elektronik aksamları airbag beyni direksiyon sistemi triptronik viteste yumuşak gecis yapması lazım öyle sarsarak düzgün vites atmayanlardan uzak dur sanzımandan ses varmi muhakkak dikkat et lpg li olanlarda atiker varsa alma prince brc lovato takılı olanlara bak yada lpg takılı degilse daha iyi fiyat kır kendin taktirt adam gibi bi yere
bmw nin asaleti yeter ben olsam hiç düşünmeden bmw alırım
peki performans???accorda hiç binmedim!!bmw de bazı modellerinde tecrubem war 3.18,5.20,7.40 gibi..5.28 bilmiyorum ama tahmin ediyorum accord hiç bilmiyorum..
bu arada arac sahibi msj atmış araç çizikten dolayı komple boyalı kaza değişen kesinlikle yok istenilen yere gösterilebilir borusan dahil diye..
borusan oto expertizi randevu ile yapıyor sitesinden istenilen güne randevu almak lazım
Borusan Oto
hizmetler bölümünden yönlendiriyor