Gökhan hakkında hayırlısı olsun ama 170 lik ve sunrooflu bulmuşken 140 lığa dönüş yapmaya gerek yok bence:)
Ama aradaki fiyat farkını Coilover ve BBS le kapatırım diyorsan ozaman 140 lık bak derim zaten gazlayan biri değilsin :D
Printable View
Gökhan hakkında hayırlısı olsun ama 170 lik ve sunrooflu bulmuşken 140 lığa dönüş yapmaya gerek yok bence:)
Ama aradaki fiyat farkını Coilover ve BBS le kapatırım diyorsan ozaman 140 lık bak derim zaten gazlayan biri değilsin :D
ya millet diyo yok motor kırdı vs vs ... bu hondanın kaç yüz tanesi kol çıkardı türkiyede sayısını bilen varmı ?
Gökhan'cım arkana bile bakma bence, Halil abim ödesin :D:D
Roccolardaki sandık motor olayı 2009 modellerin bir kısmında var evet değişende çoktur. Sebebi motorda bulunan bir parçanın hatalı üretilmesi ve revizyonunun yapilmasidir. O tarihlerde servise bakım için giden tüm roccolara sandık motor getirdiler.
daha ne düşünüyon çiko 170liği bağla çöz al :D
Eğer düşünürsen 140'lıkta sana yardımcı oluruz ama gerçekten çok güzel gidiyor :)
Faruk yürüyene dokunmak istemiyorum ilk etapta :) O yüzden coilover ve jant işi çoook sonra hele bi araba alaym da :)
En kısa zamanda Golf'ü satıp Jetta'ya geçelim o zaman abi , Halil bank hazır Golf'ten gelcek paraya bakıyor herşey sanırım :)
Acaba 160 HP'ye düştüğünde motor parçalarında değişiklik oldu mu yoksa tamamen yazılımsal bir değişiklik mi var bu da önemli bence :) Gerçi fangio hocam demişti 2008 model aracın hani olcak olsa bugüne kadar olurdu hesabı ya da çatlak patlak verirdi gibi düşünüyorum ben de bakalım tam tamına bi kontrol ettirmek lazım yine de :)
Tamam çiçeğim kendimi kazananlar kulübüne adıcam alınca bu arabayı :D
Teşekkürler ilgin için :)
2 kere turbo sardı, 3. de yatak sardı, arabayı 160'Lık olanıyla değiştirdi VW.
Fazla bulanmasın kafan Gökhan kardeşim. Her marka model araçta olur kırılma dökülme. Üretilen adetlere göre olma ihtimalide mümkün tabiki. Elbetteki almadan önce iyi bir kontrol ettirmek gerek. Şimdiden hayırlısı olsun kardeşim.
170 alma imkani varsa , 140 almayin tabi :DD
Bir ciddi şekilde niyetlendim arkadaslar. Golf GT 2008 model. İlk sahibinden Vwtech'e götürücem aracı baktırmaya Alınır mı sizce ?