olum ramazan bıtsın gel yanıma hergece ıstedıgın arabayı alıyım sana anladın sen :D:D:D
arabayı satarsan bu aralar al hepsıne altın bı bankadan
Printable View
Euro belimizi büktü sadece kur farkından yıllık kiram 17.4 milyar yükseldi benzin 5 tl oldu neredeyse bu gidişat iyi değil euro da emin adımlarla benzin fiyatlarına yetişmeye uğraşıyor... :ofk:
mal cekemez oldum
usd yuzunden :(
arkadaslar sımdı burda 6 kg ler 600gr lar fılan havada ucusuyoda ben kendim icin bisey sorucam
200 300 tl ile yatırım yapsak kazanabılırmıyız 3 5 hem işide orenmek baabında bır gırıs olur hemde bıraz tesvıklenmıs olurum. ??
:o:o:o:soru:
@coderz : ya tabi az kazanırım kazanırsam onu bılıyorum ne kadar rısk o kadar kâr.
@Mcrae :neyin nasıl yapıldıgını orenmek ıcın buyuk captamı gırmek lazım ılla. yanı neyı takıp etmelı ne zaman napmalı bunları orenmek ıcın yeterlı olmazmı diyorsunuz?
birde kuyumcularla ugrasmak hakkatenn astarı yuzunu gecer gıbı. bahsettıgım meblada.
hangı bankanın hesabından calısırsak mın. gider keser acaba bılen varmı ?
umarım burda yazılanları takip edipte yatırım yapan yoktur tamamen bilinçsizce yapılan yorumlar ben 15 yıllık kuyumcuyum inanın ben dahi yorum yapamıyorum,ama sizlere bir tüyo gerçekten büyük güç tarafından dünyamız soyuluyor sömürülüyor ekonomik olarak,bu tesadüfler sinsilesi bilinçli olarak uygulanıyor bazı devletler parsayı cebe indirince herşey birden normale dönüveriyor.
garantiden bugün öğlen çıtır bi alış yaptım 100 liradan yarını bekliyorum öylenki piyasa mesajında şoka girdim
burayı takip edebilirsiniz.Tek tuşla çok para | goldpara.com | Altın ve Para Piyasaları, Borsalar, Hisse Senetleri...
benimde 3-5 var kenarda biraz biraz alıp satıyım bari bi bakım nasıl oluyormuş.
hangi banka da hesap açıtırıp al sat yapayım? en iyi oran hangi bankada?
işbankası
garanti
akbank
halkbank
???
ing de varmı acaba bu altın alım satımı? varise oranı nasıldır?
Altın hesabı için mi?
Peki Tebin diğerlerine göre ne gibi avantajları var, bankaların sitelerinden alım satım dahilinde kesinti oranlarını bulamadım. Ama yukarıda bir arkadaşın dediğine göre mesai içinde gramda 1-2 tl mesai dışında 5 tl. Bu durumda grama vurunca sanıyorum kuyumcuya göre tek avantajı daha hızlı ve kolay şekilde almak ve güvenlik?
Ama özellikle neden teb, yani şu şu özellikleri diğer bankalara göre avantajlı diye nelerini sayabilirsiniz. Eğer mantıklıysa zaten teb ile çalışıyorum yarın hemen şubeyi arayayım. Şimdiden teşekkürler.
ya biraz önce ing deki hesabımdan internet şubesi ile şu sizin yaptığınız altın fonu alım satımı yapıyım dedim çözemedim. daha sonra müşteri hizmetlerini aradım kadın yatırım menüsünden emirli fon alımına yönlendirdi beni sonra anlattı;
saat 13:00 a kadar aldığıgım veya sattıgım fon yarınki iş günü alınıp satılıyormuş
saat 13:00 dan sonra yaptığım işlemde 2 iş günü sonra işlem görüyrmuş.
yani bugun 1 birimlik param ile 1 birim al diyecem, yarın 2 birime çıkıcak 0,5 birim almış olucam sonra 3 birim fiyata çıktığında sat diyecem ertesi gün işlem görücek. ertesi gün 1 birime düşerse tekrar satıldırken mort olcam?
sizin bu garantide tebde yaptığınız işlemlerde böylemidir?
dün borsaya para ''koyabilen'' bugun %10,11 kazandı.:)
yaw 2 ay sonra nisan yapıcam altın dussun diye bekliyorum ben bekledikce o artıyor kafayı sıyırıcam arkadas, bu gidisle nisan falan yapamam ben :( hatunlada kesin ayrılırız zaten.
kime sövücem onuda bilmiyorum, butun bunlara sebeb olanların allah belasını versin diyorum en içten dileklerimle.
GÜNAYDIIIN ibo bey :)
valla para olmayınca iniş çıkışlar hiç ilgilendirmiyor :)
Sanada Günaydın sümbül :D
dün sabah alım akşam üstü satım yapı kredi çok güzel günlük oynama imkanı verdiler :D
daha başlangıc 2.dip bekliyoruz artık...
altın rekor kırmaya devam eder özellikle eylül ayında talep daha da artacak düğün sezonu başlıyor ramazandan ötürü :)
bu ülkede ancak kriz ortamında para kazanırsın zaten o da 3 4 yılda bir oluyor.
bu sefer suç türkiyede değil .allah amerikadan ve fransadan razı olsun.sırada italya var onun kredi notu düşürsünlerde daha da güzel olsun:)
endeksi 30.000 lere bekliyorum ben eylül sonu hayırlısı olsun ...
Vay be yigit seni görende times da yazıyo sanar he, kendine gel burası techturkey burda herşey gerçek :D
valla bu aralar daldık borsaya ...
birileri yalan oldu gitti bugün yanımdaki abi 63.000 den kağıt almış birde oruç tutuyor hiç iyi görmedim.yakında intihar edenler başlar.
arabayıda satıcaz sanırım 2.20 den almıştık 2.50 oldu arabadan da kazandık..
birileri ağlarken birileri gülüyor hayat bu kader bu gerçek bu ibo kardeşim
kanka ertelemek istesem sıkıntı cıkacak biliyorum ertelemesem bana girecek :D
assağı tukursem sakal yukarı tukursem bıyık.
allah evlenecek olan yada evlilik yolunda olan dar gelirli vatandaslara yardım etsin zenginlere bisey oldugu yok nasıl olsa hepsinin kenarda altınıda vardır dolarıda vardır eurosuda vardır.
olan yine bize oluyor :S