|
|
#1 | |||
![]() |
![]() Yukarıdaki bisikletin ön tarafında gidona dijital fotoğraf makinesi yerleştirmek istiyorum. Kameranın tripod yeri var. Bu konuda bilgisi, tecrübesi olanlardan yardım istiyorum. Teşekkürler... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Yok
|
Bence güzel fikir fakat forumda satılan anahtarlık kameralardan 2 tane alıp bağlasan daha eğlenceli olabilir
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Velespit STİ
|
bisikletin gidonuna takılan farlar var o farların bağlantı kelepçelerinin kameranızın tripod bağlantı aparatına uygun vidalı olanını bularak yapabilirsiniz.sadece kelepçe de takabilir ya da belirttiğim gibi farı kelepçesinden ayırıp kameranızı takabilirsiniz.yalnız kameranızı bağlarken kelepçenin içine gidon lastiklerinden takınız kamera ağır olacağından sarsıntılar sonucu eğilebilir.Lastikler bunu kesecektir.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]() |
http://xn--atillabisikletklinii-7zc....uar/aks023.jpg |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Bisiklet iin fotoraf makinas montaj aya yapm - Kendin Yap Projeler, Fikirler Arivi
veya 16.45 TL Dijital Kameralar için Bisiklete Montaj Aparatı Bu kaynakları buldum. Sizce hazır aparatı satın alayım mı? |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
![]() farlarda ağır olduğundan sıkı tutar ve kelepçe ile far vida ile bağlı ayrılabiliyor. bir de bu var bağımsız far tutucu ![]() bisikletçilerden araştırıp parçaları bulabilirsin. Ben kendim farımı söküp yapmıştım.lastikle de sabitlemiştim düz yolda sıkıntı olmuyor.ama arazi sıkıntılı ses çok oluyor ve görüntü çok sarsıntılı öyle kros yarışlarında eurosporttaki bikecamler gibi değil.ama zevkli. |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
![]() Kendim uğraşır yaparım diyorsan kendin yap ama yok uğraşmam hazır olsun diyorsan aparatı al. |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
Bendede ön far var onun kelepçesi dışında bu en sondakiler nasıldır daha mı iyidir?
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
bende ki farın markasını hatırlamıyorum satalı çok oldu.far metaldi ama hangi farı alırsan al kelepçesi plastiktir.sen kameranın bağlantısı yapabilecek misin onu araştır.vidaları uyuşur mu tutar mı diye.kameranın da ağırlığı önemli slr pro makineler sakın takma patlarsın.compact makineler kullan.ben sony dsc w90 takmıştım çok rahat taşıyordu..
senin sunduğun linklerde ön maşaya takılan aparat sağlıklı olmaz orada görüntü daha heyecan verici olur ama yerinden oynarsa kamera janta girer ve sonunu hayal gücüne bırakıyorum. gidon üstü iyidir.görüntü net oluyor ve gayette keyifli sonradan izlemesi. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Teşekkür ettim
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
rica ederim kolay gelsin sana
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Civic 1.4is
|
Şundan al, hiç uğraşma derim:
Camera Action Mount Holder for Bicycle - Blue - Free Shipping - DealExtreme __________________________________ Four wheels move the body, two wheels move the soul.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: yok
|
cidden gerek yok çok sallantılı oluyo vidyo bişey anlaşılmıyo
|