3 veya 4 tane
Printable View
biraz efektif olalım şimdi sohbet bolumunde ne ararsan var telefon yazılımından bılgısayarım ekranında çizgi çıktıda, futbolundan, televızyondakı dizisine kadar, muhasebesinden behzat ç. sine, japon savunma sanatından yıllık kart aidatına kadar her konu var. zaten sohbet baslığının altında "Sohbet Had Safhada, Off Topic" yazıyor.
arkadaş kendi evinde kalıyorki ütüsünüde kendi yapıyordur belkide delikleri tıkanmış nasıl giderebilirim diye sormuş ütü işi illa bayan işi değilki forumda bir çok öğrenci arkadaşımız kardeşimiz var bir çoğu öğrenci evinde kalıp ütü yapıyordur, yapmıştırda. şimdi her konu hakkında yardım isteniyor eywl da ütü nün tamiri konusunda yardım isteyincemi abes oldu? bukadar irdelenicek birşey yok.
yani bu topic altında açılan digitürk sorunsalı normalde bumu anormal yapmayın gözünü sevim.
ya konuyu açan arkadaşa bişey demiyorumda burda ister bayan üye olsun ister bekar erkekler olduğu düşünülsün ama google yazmak HARBİDEN ÇOK DAHA MANTIKLI VE PRATİK BE ARKADAŞ..........
ya tabiki öyle ama belkide arkadaş yazdı google a?
bende nasıl yaptığımı ilk sayfada anlattım arkadaşa, amma benim başıma geldiğinde bende ilk google a başvurdum ve yazılanlar hep birbiriyle çeliştiği için güvenemedim önce gittim ütü temizleyici sıvı alıp propektüsünde nasıl yazıyorsa öyle kullandım sonra yeterli olmadığını görünce kendi mantığımla hareket ettim sadece tabana değecek şekilde kireç sökücüye yatırdım.
bu arkadaşta aynı durumala karşılaşıp buradaki yoğun bilgi paylaşımından faydalanmak üzere belki burda bir bilen vardır diye (herşeyden bir bilen çıkıyor çünki) buraya başvurmuş çok büyütülecek birşey değil. ona bakarsan angry birds oyunu bilgisayarında çalışmayan hata verende topic acıyor oda verdiği hatayı google a yazsa çözümünü bulur. basit muhasebe programı arayan arkadaş var google a bedava muhasebe programı yazılınca binlerce çıkıyor. bknz. Google
gereksiz ise kilitleniverir siliniverir. bukadar basit bir topic açılmaması gerketiğinide anlar herkez.
amacım eleştirmek değil okadar büyütülecek birşey değil yani. dememişki köpem kuduz oldu nabcam :D
Boşverin, "off topic" bölümünde bile ti'ye almak isteyen alsın, bu onların seviyesidir. Hiç sallamıyorum.
Google konusuna gelince, forumun bu kısmındaki konuların en az %90'ında google yeterli aslında.
Ciddi cevap veren arkadaşlara teşekkürler.