insallah en kisa zamanda bulunur insallah.ramazan ayinda bile rahat durmuyor adi serefsizler.
Printable View
insallah en kisa zamanda bulunur insallah.ramazan ayinda bile rahat durmuyor adi serefsizler.
büyük geçmiş olsun. inşallah bulursunuz. çalınmaya karşı sigortalı değilmiydi?
Geçmiş olsun,inşallah en kısa sürede bulunr.
Geçmiş olsun serefsizler mubarek gun gece dinlemiyorlar umarım kısa sürede temiz olarak bulunur
ya şu sercandaki şans'a bak ya:(:(
Çok geçmiş olsun :( ... Ramazan Ramazan yapıyorlarya bunu tam şerefsiz bunlar...
geçmiş olsun,
yıllar önce izmirde buna benzer bir olay arkadasımın başına geldi.,
konu hakkında "uzman" bir polis arkadaşa bir zarf ile müracat ettiler,
araba 3 saat sona bulundu,
geçmiş olsun inşallah tez zamanda bulunur
Geçmiş olsun. Tez zamanda bulunur inşallah.
geçmiş olsun umarım bulunur... :(:(:(
İnşallah bulunur geçmiş olsun
bende eski dükkanımın karşısında park halinde bir aracın 2 ay ordan hiç kıpırdamadını farkettim araba her geçen gün park halinde mundar oluyordu günde yanında 50 tane polis geçiyordu bakmıyordu
en sonunda aradım polisi bu plakalı bir aracı kontrol edermisiniz çalıntımı ben bu araçtan şüpheleniyorum dedim. tel bıraktım
sonra aradılar aaraba nerde diye söyledim yeri gelip aldılar araç çalıntıymış sahibi aylardır arıyormuş
günde yanından 50 tane polis geçen araba bulunamıyor(komik gerçek) ihbar eden bulan biziz sahibinden polisler para istemiş insanlığa bak be.
arabanı bulduk diyip bide bahşiş aldılar ya.
geçmiş olsun inşallah bulunur ....
geçmiş olsun,
96 da doğan slx almıştık çalındı emniyete gittiğimizde nerde çalındığını sordular zeytinburnu demiştik amir bize araç ya samsunda yada antalya da demişti,araç samsundan çıktı polis hangi bölgede kimlerin ne yapabileceğini çok iyi biliyor inş yakın zamanda bulunur..
Gecmis olsun, insallah kisa surede bulunur..
arif kardesım gecmıs olsun, üzüldüm walla ya.
gecmıs olsun