buyuk gecmısler olsun ıns biran once bulunur aracınız
geçmiş olsun,karakoldaki polislerin tutumunuda maşallah evlere şenlik.
geçmiş olsun inşallah bulunur..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
geçmiş olsun inşallah bulunur.
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Cok geçmiş olsun .. İnşallah bulunur biran önce hasarsız bir şekilde...
Kimse kusura bakmasın kendi kuzenimde polis ama polislerin hepsine gıcığım dünyayı ben yarattım edaları yokmu hele uyuz oluyorum hepsine...
Tekrar geçmiş olsun...
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Geçmiş olsun İnşallah bulunur..Benımde doğan çalınmıştı 1.5 sene evvel hala bulamadılar..Tabiiki aramıyorlar..![]()
Hala karakolun bahcesinde beklemekteyiz :-)... İfade vericez ama alan yok :-) ... ek bir bilgi aracin sag on far yok... tek farli yani....
Büyük geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bulursunuz..
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
benim dayımında arabası çalınmştı ertesi gece polisler terk edilmiş vaziyette bulmuştu çalanlar alem yapmıştı içinde ama şaraplar zıvanalar filan vardı içinde koltuğu filanda kesmişler aracı biraz tahrip etmişlerdi anlıcağınız
bakalım ancak aldılar ifadeyi .. inşallah bi sonuç çıkar.. kendi imkanlarımızlada sağa sola haber saldık ..
çok büyük geçmiş olsun polislerin davranışınada şaşırmadım çok nadirdir düzgün polisler ben hala denk gelemedim ama inş. siz gelirsiniz en yakın zamanda bulunur inş.
Çok geçmiş olsun, başınıza gelen olay dışında polislerin yaptığı da ayrı bir can sıkıcı şey. Tabirim biraz ağır olabilir ama polis olmak insan olmaktan çok daha kolay. İşini hakkıyla yapabilen dürüst polis sayısı çok çok az artık.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)