|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Honda
|
arkadaşlar ben haziran ayında okulu bitirdim ve çıkışı aldım fakat daha askerlik şubesine başvurmadım. aralıkta askere gitmek istiyorum son başvuru tarihi 1kasım diye biliyorum. geçen hafta bi işe başladım gidene kadar çalışıyım diye ve tecilliyim dedim, şimdi benden tecil belgesi istiyorlar ben şubeye gitsem tecil ettirebilirmiyim. diyelimki ettirdim kasımda bozdurup aralıkta askere gidebilirmiyim. gidene kadar boş durmak istemedim parasıda güzel işin. bilen arkadaşların yardımını bekliyorum
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
gidersin muayene olup tecil ettirirsin kasımda da tecil bozdurursun şu an ne kadar tecillisin onu bilmiyorum yalnız
__________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Olsa Fena Olmaz..
|
git muayene ol tecılını yaptır. su anda senın son yoklaman 1 kasıma kadardır 1 kasıma kadar yaptırmalısın muayenenı. ama muayene oldup tecıl ettırınce senı aralık celp ine vermeyebilir.
kısa donemmi gidiceksin uzunmu ? __________________________________ *Çirkin araba yoktur, Pahalı yakıt vardır... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: :)
|
okul bittikten sonra yaklaşık 1 sene daha okulun verdiği tecil var diye biliyorum ben ama okula sorman lazım onu..
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Honda
|
kısa dönem gidicem bende ondan korkuyorum tecili bozunca aralıkta almazlarsa bide boşu boşuna zaman kaybı olcak benim için..
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
bende 3-4 gün içinde başvurucam inş aralıkta alırlar,almama gibi bir durum olabilirmi sizce
__________________________________ JOHN COOPER PLAYS |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Taunus 1.6 GT ( Cosworth project), Taunus 2,0 GTS, Taunus 1.6 GL (Toplanmayı bekleyen)
|
Hazır konusu varken bende sorayım, 92 agustos dogumluyum, bu muayene vs için neler yapmam gerekiyo ? Muhtarlıga yoklama geliyomuş galiba, nedir bu işin gidişatı
|
|
|
|
|
|
#8 | ||
![]()
|
eğer rahatsızlıgın varsa vesikalık cok istiyolar. __________________________________ *Çirkin araba yoktur, Pahalı yakıt vardır... |
||
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: GC8
|
1 sene okuldan tecil veriyorlar, istediğinde tecil bozdurabilirsin ancak yorucu bir iş. tabii her devlet kurumunda olduğu gibi keyfiyet faktörü var, tecili bozdurmak için çok uğraşan arkadaşımda oldu, hemen halledip askere gidende. iş güzelse uzat tecilini askerlik kaçmıyor zaten (:
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
tecıllı olunca ılk celp icin kaybolabılır hakkın. zaten basvuruları yapıp ankaraya gonderıyolar ankara ne derse o. dedıgım gıbı asker gondermeyen subeler var.
__________________________________ *Çirkin araba yoktur, Pahalı yakıt vardır... |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Protege
|
Mezuniyet tarihinden itibaren 3 ay içerisinde tecil ettirmeniz gerekiyor,aksi taktirde asker kaçağı durumuna düşüyormuşuz..(yada aralık celbine otomatik gidiyoruz sanıyorum)
Şöyle birşeyde var; ben 2 yıl tecil ettirmek istiyordum..eğer Ağustostan önce tecil ettirirsem Mart 2013 celbine, Ağustostan sonra ettirirsem Aralık 2013 celbine kalınıyormuş..O yüzden eylülün ilk haftasını bekliyorum.. Ankara Cebeci askerlik şubesinden bizzat öğrendim Son Düzenleyen cess; 09-08-2011 23:52. |
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: Vw 9n
|
kısa dönemler için gidememe gibi bi durum olmuyo bildiğim.
yaptığın şey bana çok saçma geldi,adamlar sen askare gitmiceksin die seni almışlar sen 3 ay sonra eivallah ben gidiyorum diceksin.ben işverenin olsam çok sağlam söverdim sana.adamları boşu boşuna oyalıcaksın. __________________________________
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: astra 1.3
|
ben geçen sene kasım celbinde gitmek için tecil bozdurdum normalde şubat celbinde gidicektim ekim ayında gittim dilekçe var hazır onu doldurup evraklarla birlikte veriyorsun çok büyük ihtimal istediğin dönemde seni yolluyorlar geçen sene aralık celbine büyük yığılma olduğu halde ben gitmeyi başardım askere
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: Taunus 1.6 GT ( Cosworth project), Taunus 2,0 GTS, Taunus 1.6 GL (Toplanmayı bekleyen)
|
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: GC8
|
bazen okul halletmeyip askerlik şubesine gittiğinde benim gibi 2000 küsur gün kaçak olduğun ortaya çıkabiliyor. dilekçe verip halletmiştim. kendi ayağımla gittiğim için bakaya durumu olmamıştı. ancak askerliği yarıladığımda eve yoklama kağıdı gelmişti, bu da ancak Türkiye'de yaşanabilecek olaylardan olsa gerek.
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: .
|
birde tecil ettirip aralıkta gidebilirsin, mezun oldugumda bütün arkadaslarım bu sekilde gitmislerdi. |
|
|
|
|
|
|
#17 | ||
![]()
|
ayrıca 1 yıl degıl okuldan cıktıktan sonra arkadaslar. ben mart cıkıslıyım 1 kasım da yoklama bıtıyo.
__________________________________ *Çirkin araba yoktur, Pahalı yakıt vardır... |
||
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
eylül sonu tecilin bitiyo, ama su an gıdıp yaptırırsan zaten aralıktan önce almadıkları ıcın ( 4 yıllık mezunu ısen) işlemlerini cok kısa sürede yaptırabılıyosun ben 5 dk da yaptırdım mesela, kasıma kadar tecıllı oluyosun. kasımdada zaten askere gıtmek ıcın tekrar subeye gıdıcegın ıcın problem olmuyor.
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: yok
|
kime sorduysam aralık doneminde keisn gidersin dedi şimdi burayı okudum içime kurt düştü
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |