http://img851.imageshack.us/img851/1914/adszmvd.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Printable View
iş dümene gelince herkes kaptan zaten.
Galatasaray Ardayı Sattı . Sımdi Andrey Arshavin Pesindeymis . Tam Türk Zihniyeti Parayı Bulduk Hadi Rusa Gidelim :D
http://aksam.medyator.com/images/201...mkirmiziic.jpg
:D:D:confused:
burda kral ilan edildi ama yurtdışında bişey yapacağını sanmıyorum , tuncay şanlı gibi olur bence , galatasaray için iyi karar ...
severek izlediğim laliga bir galatasaraylı olarak daha da heycanlı olacak benim için. inşallah ülkemizi en iyi şekilde temsil eder.
Eger siradan bir kiz arkadasi olsaydi boyle olmazdi amcak medyatik oldugu icin basin cok uzerine gitti.Normal her insanin yaptigi hareketleri ( sinema kapatma, araba vs. ) basin abarttikca abartti ve taraftar da kotu giden sezonla birlikte Arda'yi gunah kecisi ilan etti..Ben sahsen yaptigi hicbir davranisi abarti bulmuyorum ki cogu herkesin imkanlari dogrultusunda yapacagi seyler.
Umarim gittigi yerde basarili olur ve ulkemizi en iyi sekilde temsil eder.
Umarım başarılı olur,futbolunuda oynayacağı takımlarıda dahada ileriye götürür ve dönme zamanının geldiğini düşündüğünde Galatasarayına geri döner. Bir kaç kez ortak arkadaşlar vasıtasıyla görüşmüştük.sonuçta gözde bir isim ve ilgiden dolayı bunalıyordu gittiğimiz yerlerde,okey oynamaya gittik bir keresinde kimseyi kırmak istemiyo fotograf çektiriyordu sonrada masadakilerden özrü esirgemiyordu. en son çıkarkende buraya gelmesek bir daha ayıp oldu sizlere gibisinden birşeyler demişti. parası var,kendi kazanıyor,genç,sevgilisi var harcıyo.. yatırım yapıyor yardım ediyo ihtiyaç sahiplerine; tv-gazete çıkıp gelin çekin beni demiyor özellikle..
Umarım herşey dilediği gibi olur, hasta değil ama sağlıklı bir Galatasaraylı olarak kendi adına sevindim,takımım adına üzüldüm. Maalesefki takımda Arda'nın futbol yetenekleri ve sorumluluk alma özelliklerinde bir futbolcusu yok,Arda sakatlandığındada yataktan çıkmıyor kasıkları ondan sakat dendi.22-23yaşındaki biri evlenmeyi planladığı kız arkadaşı ve cinsel yaşamından dolayı suçlandı; 29yaşındaki ben bile olsam bir dakika düşünmem gitmek için lanet ede ede giderdim.Oynadığım takımda,milli takımda sakatlandığında nasıl yerimin arandığını bile bile..İnananlar oldu,en çokta buna üzülmüştür heralde.. Bacak boyu kısa,bizim ülkemizde yapılan antreman programları yetersiz sakatlanması anormal olamazdı zorlanmaya karşı.
galatasaray altyapısının son 20 senede yetiştirdiği en büyük yetenek, ülkemiz tüketti belki başka yerlerde kendine gelir... çok yetenekli oyuncu 12 milyon euro iyi para her iki tarafta kar etmiştir umarım bu işten...
fotograf bile birşeyler anlatıyor...
Adam parayı kazandı.Nasıl harcayacağınıda kimseye sormaz.Kafasına görede harcar.Fakir aileye yardımda bulunur.Kız arkadaşına sinemada kapatır.Kimse bu yaptıklarına birşey diyemez.parasının kahyası değiliz.Parayıda arda ile beraber kazanmadık ortakda değiliz.
Adam top koşturdu TR'de bu kadar para verdiler.galatasaray kötü takım ve yönetimden ötürü başarısız oldu.Bunun bedelini kimse ardaya kesemez takım ardadan ibaret değil.
Arda mütevazidir bana göre yeşilköyde okey oynarken bir çok kere şahit oldum arkadaşları ile.kanatlı mercedese binmiş :) biner adamın yıllık geliri 7 haneli rakam o binmeyecekde bizmi binecez.
Yargılamak bize düşmez parasını nasıl harcıyacak diye.
En doğrusunu yaptı yaşı geçmeden takımına kendisine daha güzel para kazandıracak iş yaptı.Çok başarılı olur ve ilerde yine GS için hizmetleri devam eder inş.
Bugün oynadığımız Estonyanın yurtdışında oynayan 18 futbolcusu vardı,bizim ülkemizde "gurbetçiler" harici kaç oyuncu var y.dışında oynayan o kadar kötü bir futbol ülkesi miyiz
Bugün Arsenal 17yaşındaki bir sol kanat oyuncusunu 15milyon paunda(42milyon TL'sının üstünde bir rakam) transfer etti
1987 doğumlu Arda'nın transferi için erken denilirken 1988 doğumlu Alexis Sanchez Barcelona'da nasıl oynar diye düşünüyorum
Bugün acaba yoldan geçen herhangi bir Türk erkeğine senin kız arkadaşın-sözlün-nişanlın öyledir böyledir dersen nasıl tepki alırdın
Bugün bu forumda bulunan herhangi birine yılda 7haneli bir rakam kazansan hangi aracı alır,nerden giyinir,nerelerde takılırdın diye sorsan hangi insan tofaş-salı pazarı-halk plajı derdi
Bugün hangimiz hak edene hakkını veriyor?
arda için sevindim futboluyla gündeme gelcek hem daha az faul yapılan bir lige gitcek hem dünyanın izlediği bi lige gitcek hemde burdaki magazin olayları ile gündeme gelip durmucak
iyi paraya gitti.iyikide gitti bi gsli olarak sevindim.şişman kısa bacaklı adamdan topçumu olurmuş :)
hayırlı ugurlu olsun !! gec bıle kaldı gıtmekte . adam a rahat huzur vermedıler .
hem klüp için hem onun için en iyisi oldu. başarılarını gururla izleyeceğiz inşallah