0532 352 93 45 çağlar mesai saatleri içerisinde ulaşırsanız en uygun fiyatı bildirebilrim. seçenekler : zürih , axa, anadolu . euro, aviva, liberty, groupama, bu şirkeyler arasından en iyi uygun olan rakamı verebilirim. saygılar
Printable View
0532 352 93 45 çağlar mesai saatleri içerisinde ulaşırsanız en uygun fiyatı bildirebilrim. seçenekler : zürih , axa, anadolu . euro, aviva, liberty, groupama, bu şirkeyler arasından en iyi uygun olan rakamı verebilirim. saygılar
Alakanıza teşekkür ederim arkadaşlar, yarın artık en mantıklı olanını seçecegiz..
trafik sigortası fiyatları serbest tarifeye tabidir. bir şirkette 100 tl çıkan trafik diğer şirkette 1000 lira çıkabilir.tamamen şirketinin poliçe üretim politikasıyla alakalıdır.
aviva-ankara-yapı kredi-sompo japan-euro sigorta acentesiyim.en ucuz çıkan firma hangisiyse ondan kesiyorum trafikleri.müşteri illaki şu şirketten olsun demiyorsa.
ama kaskoda iş değişir.ozaman şirket ve poliçede yazanlar hayati önem taşır
Valla araç sahibi sagolsun en alt risk grubunda.. Geçen temmuz aldık arabayı henüz 2 bin kilometre olmadı :) haftada bir rölantide çalıştırıyorum yoksa durdugu yerde çürüyecek