noterden yazı düzenletip tüm ihtarlarıma rağmen 4 senedir araçın noter satışı alınmamiştir.Araçla ilgili her hangi bir kanunsuzluk dişi durum yaşanmasından ötürü araçın üzerimden düşürülmesine die bi yazı düzenletebiliyorsun bildiğim kadarıyla...
Printable View
noterden yazı düzenletip tüm ihtarlarıma rağmen 4 senedir araçın noter satışı alınmamiştir.Araçla ilgili her hangi bir kanunsuzluk dişi durum yaşanmasından ötürü araçın üzerimden düşürülmesine die bi yazı düzenletebiliyorsun bildiğim kadarıyla...
valla 14500 tl trafık borcu gorunuyor nasıl bole gezıyolar nasıl rahat adamlar ılgınc...
sonucta hatırı sayılır bı arac neyse herkese ders olsun satıs vermeden babanınızın ogluna vermeyın arabayı bende tanıdık dıye verdım o kaza yaptı sattı falan fılan....
4 yılmı ? ben 4 gün bile kimseye arabamı emanet etmem heleki satış vermeden aracın vidasını bile vermem.... 4 yıllık muayenesizlik trafik sigortasızlığı 15.000 liralık cezası vergisi şusu busu menleriyle birlikte size 30.000 liraya gelecektir araç geri...
bilmiyorum ama, arabanın trafikte faal durumda olduğunu biliyormusunuz peki? belki tamamen hurdaya çıkmıştır?
ne rahat ınsanlar war ya m3 ü al 4 sene ustune alma bırde 15000 tl lık ceza ıwır zıwır... bence geç bile kalmıssınız ama umarım bıran once duzelır bu durum...
satısı vermeden kralına vermem. gecmıs olsun can sıkıcı.. bukadar zaman sıkıntı olmaması sızın ıcın sevındırıcı.
Pekı neden satarken noterden satışını vermediniz arabanın..
araba satılır satışı verilir araba alınır satışı alınır babamın oğlu olsa ne alırım ve veririm satışsız
benım bı arkadasımda noterden satısı yapmış olmasına ragmen 4 5 sene once sattıgı arac için suan hala ugrasıyor adam ısrarla satısı almamıs ve bir sürü t.cezası ve bandrol vs. oda bu tarz bı ıhbar verıcektı ya calıntı ya yakalatma.
benım anlamadıgım noter satısını yaptıktan sonra nasıl kaklmaz bu ıs ortadan???
bu arada yenı sıstem guzel noterdeyken ruhsat orda kalıyor en gec 15 20 gun ıcınde üzerine yapılmıs sekılde eve gelıyor....
Koca Techte bu aracın akıbetini bilen yokmu yani Peh olmadı bu iş çok şaşırdım..
konuya gelirsek de. bizde zamanında bi araba satmıştık vekaletle adam 1.ay için bende satıcam muhabbeti ypmıştı yıllar sonra arabanın bi sürü borcu bize gelmişti falan filan zor iş inş yara almadan kurtulursunuz.
sıkıntılı işler bunlar inşallah çözrsin hayırlısı ile.bizim dayının başına da geldi 10 senedir ses seda yok arabadan .çalıntı verdi olmadı haciz koydu olmadı .zor işler allah yardımcın olsun
belkıde kaza yapıp hurdayıca satmışlardır aracı????? o zaman ne olacak?
plaka sorgulatınca ne gözüküyor?
bi ara forumda söyle bi düşünce hakimdi ; m3 sahibi adam saatini satar typer alır . demekki oyle olmuyormuş. bunlar bırakın saati, m3 ü don alamamışlardır :) bu kadar zaman satış almadan satıcı magdur edilerek m3 emi binilir.
Geçmiş olsun bence iyi yaptınız .. ugrassınlar simdi ...
yanlış hatırlıyosun abi saatini satıp vtec alırlar ancak typer alabilen kısım porş lambo tayfası
Bu olamaz değil mi? Satışı almamışlar gerçi ama ne olur ne olmaz ben koyayım :P
Bmw M Serisi M3 2003 Model 69.500 TL Galeriden satılık ikinci el Mor renk - 54918836