ok ıcerdekını cıkarmazlar heralde tanımıyorum kımseyı :D:D:D 5 numarayı alıyorum hadı hayırlısı pekı en dandık gıden hangısı onuda dıgerıne kakalıyım ahahahha
Printable View
o kadar kg fark varsa 9 u dısarda bulursan 9 a bin:)
yesıl kupalı araca bındır:)
aynen :D
haftaya p.tesiden sonra sanrım olur hafta içi aksam cıkar gideriz bide kubilaya soraym o bu ara dersaneye gidiyor aof bütü için :D
inş geçersin kubilayı ben senden yanayım :D
adamla kilo farkımz var neredeyse arada bir insan kilosu var adam geçtiğine seviniyo bide alp basını gidiyo lan insan bekler iki çekişme olsn diye :D
özel kaskım hep ordadır benim gider cengaverı alır milletin arkasına yapısırım:)
Çok sesli yaptı adam yaw herseferde aynı şeyiy yaşyorz en son ağırlıklı bi yelek giydirip öyle bindiricekdik kubilayı onu arastırmasını yapıyorz :D
bide bu araba numaralarına cok aldanmamak lazım en iyi gidenede binsem ağırlıgımdan sanrım benden sonra binen performans alamıyor :D tur bitsede insen diye sesler geliyor makinadan :hehe:
haftada bir iki arkadasla gidip keyfine biniyoruz işte:)
bende 90 kiloyum 66 kıloluk adamı normal makıneye bındır gene ucar gıder:)
transporder olan yani tur zamanlarını görebileceğimiz Kartal daki pist hariç başka bildiğiniz pist varmı peki?
seko kubiyle cıkmıstık sanki piste ben öyle hatırlıyorum ama sonuç nooldu hatırlamıyorum Tamer hatırlar ona sormak lazım:D
böserbilck siteden bizim kubilayy
abi cktık hatta 6-7 kişi vardık :D 2 grup cıkmstık ama kim geçti bilmiyorum :D bide acaba ben lastıklern altına sapladıgımda siz varmıydınuz :D
cok oldu go kart yapmayalı bi aksam düzenleyelim