aynen öle 5 geliyo demekki :D
Printable View
evet unlocked satılmaya başlandı ama siz siz olun almayın. pişman olmayın. az kaldı gençler bekleyin:)
bencede bekleyinn almayn
@ bugra ve merak edenler :)
Grcen hafta apple storedeydim. Iphone 4 ler artik unlock satiliyor.
Unlock olanları direkt sim takıp kullanabiliyormuyuz?
Yazılanlara göre turkcell e kayıt ettirdikten sonra evet:)
arkadaşlar birkaç sorum olacak,
ABD den geçen sene 4 getirtmiştim 4.1 versiyondu.iuan sattım.sattığım arkadaş gevey ile kullanıyor şuanda.Şimdi birkaçtane daha getireyim diyorum ama UNLOCK olan cihazları Bestbuy gibi marketlerden mi yoksa Apple Store den mi bulabiliyoruz?Unlock ve sim kart girişi olanlardan olmadıktan sonra eziyet olur.
Gümrükte vergi iadesi hakkına bilgisi olan var mı?
Rakam olarak 600 dolar old.söyleniyor.Malesef 5 i bir sonraki sefere alacağım.Yani beklemeyi düşünmüyorum.
4 ün muhtemelen son versiyonu olacak cihaz.Cihazın versiyonunu kutudan anlama durumu nedir?(üretim haftası görünüyor biliyorum ama versiyonu anlayabilmem gerekiyor)
konu hortlicak ama birkaç sorum var. Bir yakınım ABD ye gidiyor önümüzdeki hafta öğrenmek istediklerim;
1-En fazla kaç telefon sokabilir veya kayıt yaptırabilir?
2-iphone 4 lerdeki unlock olayı nedir? buraya getirip kayıt yaptırıp kullanamazmıyız?
3-Telefon dışında fotoğraf makinası gibi cihazlarda da sınırlama var mı?
5e daha cok var ya..
Herhalde feyste videolardaki cihazi bekleyen bi fanii yoktur aramizda :D
Edit-imla hatasi
Yasal olarak 2 tane getirebilir ancak pasaportuna 1 tane isletebilir. Yakalanmadan daha fazla getirebilir ama yakalanirsa kacakciilik cezasi var .
Iphoneler su an unlock satiliyor.Sim kart takip pasaporta isletip sorunsuz kullanabiliriniz.
Buradan getirecegi seylerde sinir 2. Bundan fazlasi sorun cikartabilir. Ama yakalanmadigi surece sorun yok .
konu varken bnde sorayım almanyadan 2tane nokıa n8 ve nokia7 yolucak tanıdıklarım ama nasıl gelir bana nasıl ulaşır bide yapılması gereken nedir sonucta almanya olayını telefoncularda kırdılır ama gelme bnm nekadar ödeme durumu olur?